Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Άστατος ο καιρός από την Τρίτη

Στις νότιες Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα στην αρχή της ημέρας προβλέπονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες και μικρή πτώση της θερμοκρασίας στα ανατολικά για την Τρίτη.  

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται με... νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα Δωδεκάνησα και καταιγίδες που μέχρι τις πρωινές ώρες θα είναι ισχυρές. Γρήγορα στα βόρεια οι βροχές θα σταματήσουν και στα Δωδεκάνησα τα φαινόμενα θα ασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και στα νοτιά μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.  
Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις με παροδικές βροχές. Κατά τόπους ισχυρές καταιγίδες θα εκδηλωθούν τις πρώτες ώρες της ημέρας στην Κρήτη και τις νότιες Κυκλάδες. Στην Κρήτη καταιγίδες θα εκδηλωθούν και το βραδύ. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με λίγες παροδικές βροχές, κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 11 βαθμούς Κελσίου.



Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στην κεντρική και την ανατολική Μακεδονία. Λίγα χιόνια στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μείον 2 (-02) έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις που το μεσημέρι θα αυξηθούν και, κυρίως στη δυτική Πελοπόννησο, θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στο Ιόνιο βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με τοπικές βροχές. Λίγα χιόνια στα ορεινά της Θεσσαλίας και της Στερεάς. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και τοπικά στις Σποράδες και την Εύβοια μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μηδέν (00) έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου