Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Συννεφιά με μικρή πτώση θερμοκρασίας την Κυριακή

Ασθενείς τοπικές βροχές στα βόρεια. Πολύ ισχυροί βορειοανατολικοί άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο αναμένονται το πρωί. Χαλάει ο καιρός από Δευτέρα. Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση για όλη την εβδομάδα.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα... Δωδεκάνησα αναμένονται τοπικές νεφώσεις με ασθενείς βροχές στα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 16 βαθμούς Κελσιου.

Για τις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 9 έως 16 βαθμούς Κελσιου.

Την Κυριακή, στην Αττική αναμένονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 15 βαθμούς.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες αναμένονται στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βορειοδυτικοί και βαθμιαία νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 11 βαθμούς Κελσίου.


Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πιθανότητα για πρόσκαιρη βροχή. Το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη στη δ. Μακεδονία.Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 6 με 7 με γρήγορη εξασθένηση στα 3 με 5 μποφόρ το απόγευμα.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -4 έως 12 βαθμούς Κελσιου.

Στα νησιά του Ιονίου, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις . Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 16 βαθμούς Κελσιου.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές στις βορειότερες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 5 και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 16 βαθμούς Κελσιου. Στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Ο καιρός μέχρι την Πέμπτη

Τη Δευτέρα αναμένονται στα βόρεια νεφώσεις με ασθενείς βροχές. Πιθανότητα πρόσκαιρων χιονοπτώσεων στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από αργά το απόγευμα στην Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν βροχές και στις νοτιότερες περιοχές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στα νότια δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Από το βράδυ στο βορειοανατολικό Αιγαίο θα στραφούν σε βορειοανατολικούς και θα ενισχυθούν στα 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.

Για την Τρίτη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα νότια κατά διαστήματα και καταιγίδες. Ασθενείς χιονοπτώσεις στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 και στο κεντρικό και βόρειο αιγαίο πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα πέσει.

Την Τετάρτη θα υπάρχουν νεφώσεις με τοπικές βροχές που από το βράδυ στα δυτικά θα ενταθούν και θα σημειωθούν τοπικές καταιγίδες. Ασθενείς χιονοπτώσεις στα κεντρικά και βόρεια ορεινά.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και από το βράδυ θα ενισχυθούν στα 6 με 7 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή περαιτέρω πτώση.

Για την Πέμπτη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα δυτικά. Τοπικές χιονοπτώσεις στα κεντρικά και βόρεια κυρίως τα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις στα δυτικά 6 με 8 μποφόρ και στα ανατολικά 4 με 6 μποφόρ ενισχυμένοι από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου