Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Μάχη αιωνίων Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός σήμερα στις 7.30 μ.μ. και στο βάθος ο τίτλος...

Το ντέρμπι ΟΣΦΠ-ΠΑΟ έχει πάντα ξεχωριστό ενδιαφέρον όμως αυτή τη φορά έχει και τεράστια βαθμολογική σημασία. Με νίκη οι ερυθρόλευκοι καπαρώνουν το πρωτάθλημα ενώ με τρίποντο οι πράσινοι θα ξαναμπούν δυνατά στη μάχη. Δείτε τα τελευταία νέα και το πρόγραμμα της Superleague...


17.15 Αστέρας Τρίπολης – Κέρκυρα (NOVA)

Ματς δίχως αύριο για τον Αστέρα που θέλει επιτέλους να εκμεταλλευτεί την έδρα του κάτι που έχει καταφέρει μόλις μία φορά φέτος. Ο Παύλος Δερμιτζάκης δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Ορόθκο αλλά είδε τον Πουλίδο να προπονείται και να τίθεται στη διάθεση του.

Από την άλλη η Κέρκυρα μπορεί να έχει διαφορά 5 βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη αλλά γνωρίζει πως σε πιθανή ήττα θα μπλέξει για τα καλά σε περιπέτειες. Οι “Φαίακες” βολεύονται και με ισοπαλία αν και ο Μπάντοβιτς τόνισε ότι η ομάδα του θα παίξει για τη νίκη. Εκτός αποστολής έμειναν οι Παρασκευαϊδης, Μίχος, Αποστολίδης.

19.30 Καβάλα – Πανσερραϊκός (NOVA)

Οι “αργοναύτες” θέλουν να εξαντλήσουν τις πιθανότητες για είσοδο στα πλέι οφ και γι' αυτό το τρίποντο αποτελεί μονόδρομο. Η ήττα από τον Εργοτέλη αποτελεί παρελθόν και όλη στην Καβάλα γνωρίζουν ότι έχουν να αντιμετωπίσουν μία ομάδα που δεν έχει να χάσει τίποτα. Εκτός μάχης είναι ο Πετκάκης.

Ο ουραγός της βαθμολογίας Πανσερραϊκός έχει λίγες πιθανότητες παραμονής αλλά οι παίκτες του Βούκοτιτς δεν πρόκειται να καταθέσουν τα όπλα αμαχητί. Η αποστολή τους είναι δύσκολη αφού αντιμετωπίζουν μία από τις πιο σταθερές ομάδες του πρωταθλήματος. Το κακό είναι ότι το ματς θα διεξαχθεί παράλληλα με το ντέρμπι και λίγοι θα είναι αυτοί που θα το παρακολουθήσουν.

19.30 Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (ΝΕΤ)

Το απόλυτο ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός ξεκινάει από θέση ισχύος όχι μόνο λόγω έδρας αλλά και για τη διαφορά που έχει στη βαθμολογία. Το +7 θα επέτρεπε στους ερυθρόλευκους να παίξουν και για την ισοπαλία, αλλά αυτό δεν υπάρχει στο μυαλό κανενός. Ο Βαλβέρδε είχε όλους του παίκτες στη διάθεση του και επέλεξε να αφήσει εκτός τους Ουρτάδο, Φετφατζίδη.

Μαρινάκης: Πάμε να το τελειώσουμε - Κλείστε στόματα που μιλούν αδικαιολόγητα

Ο Παναθηναϊκός θα πάει στο Γ. Καραϊσκάκης για να παίξει το τελευταίο του χαρτί. Μόνο νίκη θέλουν οι "πράσινοι" για να μείνουν ζωντανοί στη διεκδίκηση του τίτλου. Ο Φερέιρα δεν έχει στη διάθεση του τον Μπουμσόνγκ και τον Χριστοδουλόπουλο ενώ αντίθετα Μαρίνος και Νίνης θα πάνε στο Φάληρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου