Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Δεν αρέσει στους λαθρομετανάστες το Μέγαρο Υπατία...

Οι συνθήκες λένε είναι απάνθρωπες, το κρύο και η έλλειψη των στοιχειωδών συνθηκών υγιεινής έχουν κάνει ακόμη χειρότερη την κατάσταση.

Οι οργανώσεις που συμπαρίστανται στους 237 που κατέλαβαν αρχικά τη Νομική και μετά τα γνωστά γεγονότα μεταφέρθηκαν στο κτίριο Υπατία σκέφτονται τώρα να τους πάνε αλλού...

Το σχέδιο μετακόμισης βέβαια...
θα πρέπει να προβλέπει και νέο χώρο, αλλά και τη σχετική άδεια των αρχών.
Άγνωστο παραμένει αν έχει βρεθεί άλλο κτίριο και ποιο είναι αυτό ωστόσο οι εκπρόσωποί τους ...καταγγέλλουν την πολιτεία!

Οι ανθρωπιστικές οργανώσεις πάντως λένε ότι οι απεργοί πείνας έχουν αρχίσει να καταρρέουν, τόσο λόγω της απεργίας, όσο και λόγω των συνθηκών και εκφράζουν φόβους για την υγεία και τη ζωή τους...

Αναφορικά με την πρόταση της Πρυτανείας της Νομικής για μετεγκατάσταση των απεργών λαθρομεταναστών σε άλλο κτίριο την πλατεία Κάνιγγος, ο κ.Γιώτης από την Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης προς τους απεργούς πείνας, δήλωσε ότι οι απεργοί πείνας συμφωνούν, υπό την προϋπόθεση αυτός ο χώρος να αποτελέσει και το χώρο της μόνιμης εγκατάστασής τους, μέχρι το τέλος της απεργίας πείνας.

Ακόμη, ανέφερε ότι έχει αυτή τη στιγμή δημιουργηθεί κάποια εμπλοκή με τον ιδιοκτήτη του κτιρίου και δεν έχει προχωρήσει το ζήτημα.

2 σχόλια:

  1. ειναι ολοι παρανομοι και να βοηθηθουν υποχρεωτικα και μετα να επαναπατρισθουν.
    φτανει πια γιατι ο ελληνικοσ λαοσ δεν αντεχει αλλο τουσ δουρειοσ ιππουσ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΥΠΑΤΙΑ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΤΟΥΝ .
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΔΟΥΡΕΙΟΥΣ ΙΠΠΟΥΣ ΟΥΤΕ ΑΛΛΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή