Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Αρχαιρεσίες αυρίο Σάββατο 29 Ιανουαρίου στις 6 μ.μ. στο Σύλλογο Μεστούσων Αττικής

Ο πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Μεστούσων Αττικής και σημερινός αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Χιακών Σωματείων Αττικής Κώστας Λυμπουσάκης με τον νυν  πρόεδρο του Συλλόγου Ηρακλή Παπατουκάκη (δεξιά) σε φωτογραφία από τα Μεστά το καλοκαίρι που πέρασε
 
Αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος Μεστούσων Αττικής, στο "Μεστούσικο Σπίτι", που βρίσκεται επί των οδών... Μουσών και Τριπόλεως 2 στη Νεάπολη, αύριο Σάββατο 29 Ιανουαρίου στις 6 το απόγευμα.
Θα προηγηθεί απολογισμός των πεπραγμένων από την απερχόμενη διοίκηση για τη χρονιά που πέρασε.


*Η πρωτοχρονιάτικη πίτα του Συλλόγου θα κοπεί την ίδια μέρα στον ίδιο χώρο. Ο Άγιος Βασίλης θα δώσει δώρα στα παιδιά των μελών του Συλλόγου, ενώ θα βραβευθούν οι εισαχθέντες σε ΤΕΙ και ΑΕΙ, κατά τις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2010.
Στους συμμετέχοντες θα προσφερθούν μεζέδες και άφθονη σούμα.

*Κάλεσμα κάνει ο Σύλλογος Μεστούσων Αττικής σε παιδιά που θέλουν να συμμετάσχουν στα χορευτικά συγκροτήματά του. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να επικοινωνούν με τον πρόεδρο του Συλλόγου Ηρακλή Παπατουκάκη τηλ. 210 49 45 526, ή τη γραμματέα και υπεύθυνη του χορευτικού τμήματος Αγγελική Φύλλα τηλ. 210 44 15 284.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου