Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Αρμολούσων Αττικής

Την κοπή της πίτας συνδύασαν με απολογιστική συνέλευση ο Σύλλογος Αρμολούσων Αττικής "Ο Άγιος Δημήτριος". Η εκδήλωση που έγινε στην αίθουσα δεξιώσεων Καταρράκτης και σημείωσε επιτυχία, όσον αφορά την προσέλευση του κόσμου, άρχισε με ευχές της προέδρου Δέσποινας Ρικανιάδη. Στο χαιρετισμό της μίλησε για την αξία του να έχουν οι πολίτες αρχές και σεβασμό ανάμεσά τους καθώς και αλληλεγγύη.

Στη συνέχεια η κ. Ρικανιάδη έκανε...
τον απολογισμό των πεπραγμένων του 2011.  Ακολούθησε ο οικονομικός απολογισμός και ο προϋπολογισμός για το έτος 2012. Τέλος αναγνώστηκε η έκθεση της εξελεκτικής επιτροπής. Τα παρευρισκόμενα μέλη ομόφωνα απάλλαξαν το διοικητικό συμβούλιο από κάθε ευθύνη για την προηγούμενη χρονιά.

Πρόεδρος της γενικής συνέλευσης ήταν ο Φώτης Γεωργακούδης. Χαιρετισμό απεύθυνε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Χιακών Σωματείων Αττικής Αργύρης Κοκκινάκης

Στη συνέχεια έγινε η βράβευση των παιδιών που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε ΑΕΙ και ΤΕΙ. Στους τρεις πρώτους από πλευράς βαθμολογίας στις Πανελλήνιες εξετάσεις, δόθηκαν από 500 ευρώ προσφορά του κ. Διαμαντή Βασιλάκη.

Οι τρεις που κέρδισαν τα χρηματικά βραβεία είναι οι, Αριστείδης Ζερβούδης (Πανεπιστήμιο Αθηνών Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας),  Βάγια Κορομπλή (Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής  εκπαίδευσης Αθηνών) και Αγγελική Παπαδάκη ( Παιδαγωγικό Τμήμα προσχολικής εκπαίδευσης Ρέθυμνο Κρήτης).

Οι άλλοι τέσσερις που πήραν έπαινο είναι οι, Αριστοτέλης Βούτας, Πανεπιστήμιο Πατρών Τμήμα Χημίας, Κυριακή Λιβανού Τμήμα Λογοθεραπείας Ιωαννίνων, Δημήτρης Φασούλας και Νάσος Ψειμάδας στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου Τμήμα Διοίκησης Επιχηρήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου