Συνοδεύουν ιδανικά το πρωινό
Υλικά για 4-6 άτομα
1 μεγάλο αυγό
100 γραμμάρια γιαούρτι στραγγιστό
2/3 κούπες τρούφα ή κομματάκια σοκολάτας γάλακτος
2 κούπες αλεύρι για...
όλες της χρήσεις
1 ½ κουταλιά μπέικιν πάουντερ
½ κουταλιά του γλυκού γλυκόζη
½ κούπα καστανή ζάχαρη
2/3 κούπες ζάχαρη κρυσταλλική
½ κούπα βούτυρο
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα ρίχνετε τη μαργαρίνη, τη ζάχαρη, τη γλυκόζη, την καστανή ζάχαρη και τα λιώνετε σε μέτρια θερμοκρασία. Στη συνέχεια, ρίχνετε σε ένα μπολ τα αυγά, το γιαούρτι, την τρούφα σοκολάτας ή τα κομμάτια σοκολάτας, το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και ανακατεύετε με ένα κουτάλι μέχρι να ενωθούν τα υλικά και το μείγμα γίνει ζύμη.
Κατόπιν φτιάχνουμε τα μπισκότα σε ότι σχήμα θέλουμε (συνήθως κυκλικά) και τα τοποθετούμε πάνω σε ένα ταψί με λαδόκολλα. Φροντίζουμε να έχουν απόσταση μεταξύ τους, περίπου 2 εκ.
Στη συνέχεια ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά στους 180 με αέρα στη μεσαία σχάρα του φούρνου.
Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!
Ετικέτες
Χίος
(4255)
Βολισσός
(192)
ΟΧΣΑ
(141)
Οινούσσες
(131)
Βροντάδος
(84)
Πυργί
(80)
Μεστά
(54)
Κάμπος
(39)
Χαλκειός
(36)
Αρμόλια
(32)
Καλλιμασιά
(29)
Καλαμωτή
(24)
Ποταμιά
(20)
Λεπτόποδα
(19)
Κουρούνια
(18)
Πισπιλούντα
(18)
Κέραμος
(17)
Θυμιανά
(16)
Χάλανδρα
(15)
Καρυές
(13)
Λαγκάδα
(13)
Καμπιά
(12)
Νένητα
(12)
Δαφνώνας
(11)
Βίκι
(9)
Νεοχώρι
(8)
Πιραμά
(7)
Ελευσίνα
(5)
Κηφισιά
(4)
Γρου
(2)
Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου