Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Όταν το αυτοκίνητο παντρεύτηκε τη μοτοσικλέτα

Όταν το αυτοκίνητο παντρεύτηκε τη μοτοσικλέταΤο πρωτοποριακό C-1 αναμένεται να κυκλοφορήσει το επόμενο έτος

Εάν σας αρέσει η ελευθερία της μοτοσικλέτας αλλά ταυτόχρονα δεν μπορείτε να αποχωριστείτε την άνεση του αυτοκινήτου, αυτό το μοναδικό superbike είναι η τέλεια λύση.

Η ηλεκτροκίνητη μοτοσικλέτα, που...
ονομάστηκε C-1, είναι ένας περίτεχνος συνδυασμός αυτοκινήτου και δίκυκλου και αναμένεται να χτυπήσει τους δρόμους στα τέλη του επόμενου έτους.

Αυτό το πρωτοποριακό όχημα δημιουργήθηκε από την Lit Motors στο Σαν Φρανσίσκο και διαθέτει ένα γυροσκοπικό σταθεροποιητικό σύστημα για να παραμένει όρθιο, ακόμα και όταν είναι σταματημένο.

Η φουτουριστική μηχανή, όχι μόνο κρατά τους επιβαίνοντες ζεστούς και στεγνούς, αλλά εξασφαλίζει και την ασφάλειά τους – καθώς δεν πέφτει ακόμη και στη περίπτωση ατυχήματος.

«Το C-1 προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από χαρακτηριστικά που συναντάμε μονάχα σε αυτοκίνητα, όπως κάθισμα, τιμόνι, ταμπλό, κλιματισμό, ζώνη ασφαλείας, αερόσακους και ηχοσύστημα. Εγκαινιάζει μια εντελώς νέα κατηγορία οχημάτων»

«Έχουμε παντρέψει την αποτελεσματικότητα, την ευελιξία, το μικρό μέγεθος και τη διασκέδαση της μοτοσικλέτας με την σταθερότητα, την ευκολία και κυρίως την ασφάλεια του αυτοκινήτου. Ο οδηγός θα περικλείεται σε ένα αμάξωμα ρολών χάλυβα», διευκρινίζει η εταιρία.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου