Τηγανητό Κοτόπουλο
Ο σωστός τρόπος: Bάλτε το στο φούρνο, τυλίξτε το με αλουμινόχαρτο και ψήστε το στους 190 βαθμούς για 10 λεπτά. Βγάλτε το αλουμινόχαρτο και συνεχίστε να ψήνετε μέχρι να γίνει ξανά κριτσανιστό και ζεστό.
Πίτσα
Ο σωστός τρόπος: Εάν έχετε πολλά κομμάτια ψήστε τα στους 190 μέχρι να (ξανα)λιώσει το τυρί. Εάν έχετε μόνο ένα ή δύο κομμάτια μπορείτε και να τα βάλετε σε ένα στεγνό τηγάνι, να τα τυλίξετε με αλουμινόχαρτο και να τα βάλετε για λίγο στο φούρνο
Μοσχαρίσιο φιλέτο
Ο σωστός τρόπος: Κόψτε ότι έχει μείνει σε λεπτές φέτες, βάλτε τις στο τηγάνι με λίγο λάδι και σωτάρετε μέχρι να ζεσταθεί.
Μακαρόνια φούρνου/ Μαγειρευτά
Ο σωστός τρόπος: Βάλτε λίγο νεράκι στο πυρέξ για να μην ξεραθεί το φαγητό σας. Τυλίξτε με αλουμινόχαρτο
Πηγή: pronews.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου