Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

Μισθοί, συντάξεις και επιδόματα στον κόφτη! Ποιους κωδικούς έδωσε η κυβέρνηση για το αυτόματο τσεκούρι

Μισθοί, συντάξεις και επιδόματα στον κόφτη! Ποιους κωδικούς έδωσε η κυβέρνηση για το αυτόματο τσεκούρι- Οι πληροφορίες για τους κωδικούς που περιλαμβάνονται στο κόφτη έχουν ψηλά στη λίστα μισθούς και συντάξεις
- Κόβονται και τα επιδόματα εκτός από το επίδομα ανεργίας
- Λίστα με περικοπές φοροαπαλλαγών περιλαμβάνονται στον αυτόματο κόφτη


Μια ολόκληρη λίστα με κωδικούς για περικοπές περιλαμβάνει ο αυτόματος κόφτης. Η λίστα που έδωσε η κυβέρνηση είναι μεγάλη και περιλαμβάνει...
μια σειρά από περικοπές σε όλα τα επίπεδα. Δεν γλιτώνουν από το τσεκούρι που θα πέφτει κάθε Απρίλιο χωρίς παρέμβαση της κυβέρνησης ούτε οι μισθοί, ούτε οι συντάξεις, αλλά ούτε επιδόματα και φοροαπαλλαγές.

Τι θα κόβεται με βάση τη λίστα των περικοπών:
-Μισθοί
-Συντάξεις
-Επιδόματα με εξαίρεση τα επιδόματα ανεργίας. Ήδη έχουν ξεκινήσει διασταυρώσεις ΑΦΜ και ΑΜΚΑ για να ξεκινήσουν πριν απαιτηθεί νέες περικοπές.
-Κονδύλια δαπανών ΟΤΑ
-Κοινωνικές παροχές και φοροαπαλλαγές
-Μη μισθολογικά και μη συνταξιοδοτικά κονδύλια του Δημοσίου
-Κονδύλια του προγράμματος δημοσίων επενδύσεων

Όλα αυτά αφού υπάρξει μια σαφείς μείωση στα λεγόμενα ειδικά μισθολόγια η οποία θα φτάσει τα 300 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ήδη μελετάται και η κατάργηση 720 φοροαπαλλαγών και ενώ λαμβάνονται μέτρα για το άνοιγμα της αγοράς ενέργειας όπως απαιτείται από τους δανειστές, δημιουργείται το υπερ-ταμείο ιδιωτικοποιήσεων και νομοθετείται η ανεξάρτητη αρχή δημοσίων εσόδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου