Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Στον ανακριτή για τη... δωρεά των 25.000 ο Χ. Τομπούλογλου

Στον ανακριτή για τη... δωρεά των 25.000 ο Χ. Τομπούλογλου- Άγνωστο αν θα επιμείνει ότι τα χρήματα τα προόριζε για δωρεά στο νοσοκομείου
- Στο Αγλαϊα Κυριακού ο Α. Γεωργιάδης για να διαγραφεί από ισόβιο μέλος και πρόεδρος ο Χ. Τομπούλογλου
- Το μεσημέρι η απολογία στον ανακριτή
Συνεχίζεται ο σάλος που έχει ξεσπάσει με το σκάνδαλο δωροδοκίας του προέδρου του νοσοκομείου Παίδων ΑγλαΪα Κυριακού.

Ο Χάρης Τομπούλογλου σήμερα το μεσημέρι αναμένεται να περάσει ξανά το κατώφλι του ανακριτή για να απολογηθεί.
Έχει υποστηρίξει ότι...
πρόκειται για πλεκτάνη σε βάρος του, παραδέχθηκε ότι πήρε τα 25.000 ευρώ, όμως υποστήριξε ότι τα χρήματα δεν θα τα κρατούσε για τον εαυτό του, αλλά τα προόριζε για δωρεά στο νοσοκομείο.

Ο Χ. Τομπούλογλου συνελήφθη το πρωί της παραμονής των Χριστουγέννων σε καφετέρια από άνδρες του τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής, μετά από καταγγελία του προέδρου διαφημιστικής εταιρείας ότι ο πρόεδρος του Αγλαϊα Κυριακούυ πως η εταιρεία του θα κηρυχθεί έκπτωτη από διαγωνισμό σε πρόγραμμα αξίας 190.000.

Όπως αποκαλύφθηκε ο κ. Τομπούλογλου λεκανε παζάρια για τη μίζα που θα έπαιρνε. Την περασμένη Τρίτη συναντήθηκε με εκπρόσωπο της διαφημηστικής ο οποίος είχε όμως πάνω του μικρόφωνο σε συνεννόηση με την αστυνομίας και έτσι μετά την ανταλλαγή των χρημάτων ο πρόεδρος του νοσοκομείου βρέθηκε με χειροπέδες στα χέρια.

Ο Χ. Τομπούλογλου εκτός από πρόεδρος στο νοσοκομείο Παίδων είναι και ισόβιο μέλος του Δ.Σ. Έτσι σήμερα το μεσημέρι αναμένονται εξελίξεις καθώς ο υπουργός Υγείας Α. Γεωργιάδης θα συναντηθεί με το Διοικητικό Συμβούλιο του νοσοκομείου έχοντας ήδη ζητήσει την απομάκρυνση του κ. Τομπούλογου από την προεδρία του νοσοκομείου, αλλά και από τη θέση του ισόβιου μέλους του ΔΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου