Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

PlayStation 4: 5 ξεχωριστά πακέτα

Απομένουν μόλις λίγοι μήνες πριν την κυκλοφορία των δύο νέων κονσολών όγδοης γενιάς για Microsoft και Sony. Με βάση τις μέχρι τώρα πληροφορίες γνωρίζουμε ότι το Xbox One θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο στην τιμή των 500 ευρώ και το PlayStation 4 τον Δεκέμβριο στην τιμή των 400 ευρώ.
Με μία βόλτα στο Amazon εντοπίσαμε πέντε διαφορετικά PlayStation 4 με ξεχωριστή τιμή και περιεχόμενα το καθένα.

Από τις δύο νέες κονσόλες Xbox One και PlayStation 4, θυμίζουμε ότι η πρώτη είναι αυτή που φημολογείται ότι θα λανσαριζόταν σε "ακριβό" και "φθηνό" πακέτο. Το φθηνό φυσικά χωρίς σκληρό δίσκο ενώ το Kinect 2.0 "παιζόταν".

Το ακριβό Xbox One ανακοινώθηκε ήδη και το φθηνό είναι ακόμη υπό συζήτηση, όμως απ' την άλλη η Sony, η οποία ως γνωστόν σε κάθε περίοδο λανσαρίσματος κυκλοφορεί μία έκδοση κονσόλας με έναν σκληρό δίσκο (τα PlayStation Slim έπονται ως συνήθως), θα βγάλει στην αγορά πέντε PlayStation 4 σύμφωνα με το Amazon.
Πιο αναλυτικά τα μοντέλα έχουν ως εξής:

PlayStation 4: 399 ευρώ
Το PS4 μαζί με ένα DualShock 4. Στην καταχώρηση του Amazon πληροφορούμαστε για τα εξής:
- Με το "Suspend mode" θα πατάτε το power button και θα επιστρέφετε απευθείας στο τελευταίο Autosave χωρίς καθόλου loading.
- Updates και Download των games στο background ενώ παίζετε παιχνίδι.
- Share εικόνων και βίντεο στο Facebook με ένα πάτημα στο "Share" button του DualShock 4 controller.
- Broadcast μέσω του Ustream. Το παιχνίδι θα μπορούν να το δουν live οι φίλοι σας και να το σχολιάσουν.
PlayStation 4 με Battlefield 4 και κάρτα PSN 50 ευρώ: 500 ευρώ
PlayStation 4 με Killzone: Shadow Fall και κάρτα PSN 50 ευρώ: 500 ευρώ
PlayStation 4 με Knack: 460 ευρώ
PlayStation 4 με Watch Dogs: 460 ευρώ
Όπως μπορείτε να δείτε οι τιμές δεν έχουν ιδιαίτερη απόκλιση απ΄ το να αγοράζατε κονσόλα, games και κάρτα ξεχωριστά. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του PS4 που μας λέει το Amazon είναι η 31η Δεκεμβρίου χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι, αφού την παραμονή της πρωτοχρονιάς η αγορά είναι σε...άλλους ρυθμούς. Ακόμη, ενδέχεται τα πακέτα αυτά να αφορούν μόνο καταχωρήσεις του Amazon και όχι κάτι επίσημο από τη Sony. Αν κρίνουμε πάντως από την περιγραφή των κονσολών το "Εγγύηση ότι θα το παραλάβετε την πρώτη ημέρα" μας δείχνει ότι το κείμενο προέρχεται απ' τη Sony. Άραγε υπάρχει ενδεχόμενο όσοι προπαραγγείλουν την κονσόλα να την παραλάβουν πριν από αυτούς που θα την περιμένουν πρώτη ημέρα στα καταστήματα;
Μένει φυσικά να ακούσουμε και την επίσημη απάντηση της Sony για τα παραπάνω πακέτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου