Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Το φαγοπότι της Αρχαίας Ολυμπίας: Η τελετή αφής, το ντοκιμαντέρ και το στεγνοκαθαριστήριο στο Ρέθυμνο!

Σοβαρά ερωτήματα προκύπτουν εκ νέου για τα κονδύλια που διέθεσε ο δήμος, αναφορικά με το ντοκιμαντέρ για την τελετή αφής της Ολυμπιακής φλόγας...

Μια απίστευτη ιστορία που δείχνει τον τρόπο που χειρίζονται το δημόσιο χρήμα έρχεται στο φως, στην Αρχαια Ολυμπια του πολιτισμου και της Δημοκρατίας. Ιδιώτης ανέλαβε με απευθείας ανάθεση να φτιάξει ντοκιμαντέρ για την τελετη αφής της Ολυμπιακης Φλογας και το τηλεφωνο που εδωσε ως εδρα της επιχείρησης ανήκε σε…
στεγνοκαθαριστήριο στο Ρέθυμο της Κρήτης.

Η εταιρεία με έδρα το στεγνοκαθαριστήριο ανέλαβε να δημιουργήσει το ντοκιμαντέρ με 12.300 ευρώ. Μετά το ρεπορτάζ που έκανε το ''Iόνιον fm'' δειγματοληπτικά στους αναδόχους που ανέλαβαν διάφορες εργασίες για την τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας με προϋπολογισμό 133.223 ευρώ και επικοινωνώντας στο τηλέφωνο που είχε δηλώσει η εταιρεία ανάδοχος για το ντοκιμαντέρ, απάντησε υπάλληλος στεγνοκαθαριστηρίου στην Κρήτη.

Μετά το ρεπορτάζ τηλεφώνησε στον ραδιοφωνικό σταθμό, ο κ. Νίκος Λώλος, από το γραφείο Τύπου του δήμου της Αρχαίας Ολυμπίας και αφού παρέδωσε το κινητό του αναδόχου για το ντοκιμαντέρ, ζήτησε από τον σταθμό να επικοινωνήσει για διευκρινίσεις.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, το IONION FM επικοινώνησε με τον κ. Ευάγγελο Τζιβολιά, που παραδέχθηκε ότι το τηλέφωνο που είχε δηλώσει ως έδρα της εταιρείας του ανήκε στον γαμπρό του, που διατηρεί στεγνοκαθαριστήριο στο Ρέθυμνο και το έκανε για να εξυπηρετείται.

Όταν ρωτήθηκε για τον τρόπο ανάληψης του έργου αν έγινε με διαγωνισμό ή απευθείας ανάθεση, ή πως πληροφορήθηκε σχετικά, αρνήθηκε να απαντήσει. Τέλος παραδέχθηκε δημόσια, ότι αυτή την στιγμή η εταιρεία στο Ρέθυμνο, δεν έχει έδρα, ούτε κάποια τηλέφωνα επικοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου