Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Αυτός ο Αλβανός είναι ο δράκος του Γαλατσίου

Το όνομά του είναι Σινάνι Σκελκίμ και είναι ο άνθρωπος που είχε σκορπίσει τρόμο στην περιοχή του Γαλατσίου, όπου ακινητοποιούσε γυναίκες και τις βίαζε.

Είναι ο δράκος του Γαλατσίου.

Η αστυνομία έδωσε την Πέμπτη στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες του. Είναι ο δράκος του Γαλατσίου, όπως τον...
«βάφτισαν» τα ΜΜΕ.

Ο SINANI SHKELQIM του BUGIARE και της RITA, γεννήθηκε το 1982 στη Αλβανία.

Ο 32χρονος άνδρας συνελήφθη στις 14 Ιουνίου όταν επιτέθηκε σε γυναίκα αστυνομικό, που έκανε το... «δόλωμα» για να τον συλλάβει.

Ο Σκελκίμ είναι παντρεμένος και πατέρας 4 ανήλικων παιδιών δρούσε κυρίως στην περιοχή της Ομορφοκλησιάς, απέναντι από το Άλσος του Βεΐκου, εκμεταλλευόμενος το γεγονός πως το σημείο δεν έχει καλό φωτισμό ούτε είναι πολυσύχναστο.



Με την απειλη μαχαιριού έκανε πισώπλατες επιθέσεις στα θύματά του και αφού τις λήστευε τις οδηγούσε σε ερημικές τοποθεσίες και τις βίαζε. Το DNA του έχει ταυτοποιηθεί σε δύο γυναίκες που έπεσαν θύματα, στην πρώτη επιτέθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο και στη δεύτερη τον περασμένο Φεβρουάριο.

Η αστυνομία, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της, δημοσιοποίησε τα στοιχεία του με στόχο την προστασία του κοινωνικού συνόλου αλλά και για συλλέξει πληροφορίες σχετικά με ενδεχόμενες άλλες επιθέσεις.

Γι’ αυτό και παρακαλεί τους πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-8695540 και 210-8695542 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών αν έχουν να δώσουν οποιαδήποτε πληροφορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου