Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Ελ. Παπαϊωάννου (πρώην Διοικητής του Σκυλίτσειο Νοσοκομείου Χίου): Αντί τη νέα πτέρυγα «τελείωσαν» εμένα

Καταιγιστικός στις δηλώσεις του ήταν ο πρώην Διοικητής του Νοσοκομείου, Ελευθέριος Παπαϊωάνου σε αποκλειστική συνέντευξη που παρέθεσε στην τηλεόραση της «Παρτίδας», κάνοντας έναν απολογισμό του έργου του για τους τελευταίους 14 μήνες που ήταν στο τιμόνι της διοίκησης του Σκυλίτσειου, καθώς επίσης σχολίασε την πρόσφατη απόφαση του υπουργού Υγείας, Ανδρέα Λοβέρδου να τον  αντικαταστησεί:

«Είχα πει ότι ή θα τελειώσει η νέα πτέρυγα ή...
θα τελειώσουν εμένα. Τελικά έγινε το δεύτερο», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαϊωάννου, αφήνοντας σαφή υπαινιγμό για πολιτικά πρόσωπα που επηρέασαν την απόφαση της απομάκρυνσής του. Αναφερόμενος στο νέο διοικητή του Σκυλίτσειου, τον κοινωνιολόγο, Παντελή Μπουμπάρη είπε: «Θέλω να πιστεύω ότι θα διοικήσει ο ίδιος το Νοσοκομείο και δεν θα επιτρέψει σε κανέναν από τους έξω να το θεωρήσουν δικό τους κατάστημα».

Όσον αφορά τη σειρά έργων του Νοσοκομείου που έχουν ήδη ξεκινήσει, ο ίδιος αμφιβάλλει αν θα συνεχιστούν, αφού όπως είπε οι μέχρι τώρα εξέλιξή τους οφείλεται στις δικές του προσωπικές διασυνδέσεις.

Ο ίδιος άφησε να εννοηθεί ότι οι πιέσεις που άσκησε προς τον εργολάβο ώστε να ολοκληρωθεί επιτέλους η νέα πτέρυγα, του στοίχισαν τη θέση του ως διοικητή του Νοσοκομείου. Όπως μάλιστα κατήγγειλε το περασμένο διάστημα δέχτηκε τηλεφωνήματα για να σταματήσει τις πιέσεις προς τον εργολάβο, χωρίς να διευκρινίσει ποιος του τηλεφώνησε.

Ο κ. Παπαϊωάννου σχολίασε επίσης ότι οι αλλεπάλληλες καθυστερήσεις από πλευράς εργολάβου, στέρησαν όλο αυτό το διάστημα τη νέα πτέρυγα από τους Χιώτες καθώς επίσης τόνισε ότι ενώ ο αρχικός της προϋπολογισμός ήταν 12,5 εκατ. ευρώ, έφτασε τα 22,5.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου