Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Εξιχνίαση περίπτωσης καλλιέργειας δενδρυλλίων ινδικής κάνναβης στη Χίο

Κατασχέθηκαν 15 δενδρύλλια ινδικής κάνναβης στη Χίο, ενώ σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 22χρονου ημεδαπού.

Εξιχνιάσθηκε, χθες Σάββατο (27-08-2011) το απόγευμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χίου, μια περίπτωση καλλιέργειας δενδρυλλίων ινδικής κάνναβης στο νησί της μαστίχας. Σχηματίσθηκε...
δικογραφία σε βάρος ενός 22χρονου ημεδαπού.

Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, βρέθηκαν, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε, σε εγκαταλελειμμένο αγροτεμάχιο, το οποίο βρίσκεται δίπλα στην οικία του ανωτέρω 22χρονου, στη Λεωφόρο Ενώσεως στη Χίο, 14 δενδρύλλια ινδικής κάνναβης, ύψους από 1,5 μ. έως 3 μ. και 1 δενδρύλλιο ινδικής κάνναβης ύψους 0,5 μ., τμήμα του οποίου είχε αποκοπεί, καλλιεργούμενα μέσα σε γλάστρες, από τον ίδιο τον 22χρονο. Επιπλέον, στον ίδιο χώρο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, διάφορα σύνεργα, τα οποία χρησιμοποιούνταν για την καλλιέργεια και το πότισμα των δενδρυλλίων.

Σε έρευνα που ακολούθησε, παρουσία εκπροσώπου Δικαστικής Αρχής, στην οικία του 22χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε, 1 ελαστικός σωλήνας ποτίσματος, ο οποίος ήταν συνδεδεμένος στο σύστημα ύδρευσης της οικίας του και κατέληγε στον χώρο όπου ήταν φυτεμένα τα παραπάνω δενδρύλλια ινδικής κάνναβης.

Ο 22χρονος ημεδαπός αναζητείται για την σύλληψή του στα όρια του αυτοφώρου.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Χίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου