Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Δήλωση της Ελπίδας Τσουρή για την απομάκρυνση του διοικητή του Σκυλίτσειου Νοσοκομείου Ελ. Παπαϊωάννου

Δήλωση σχετικά με την απομάκρυνση του διοικητή του Σκυλίτσειου Νοσοκομείου Χίου Ελ. Παπαιωάννου, έκανε η βουλευτής Χίου Ελπίδα Τσουρή. Σ' αυτήν αναφέρεται:

"Είναι κατανοητή η πικρία ενός ανθρώπου, ο οποίος παύθηκε από τα καθήκοντά του, αλλά όσοι ζουν και μεγαλώνουν τα παιδιά τους στη Χίο, γνωρίζουν πολύ καλά...
ποιοι έχουν σταθερή και διαχρονική συμβολή σε όλα τα σημαντικά ζητήματα του Νομού, παρά τους τόνους λάσπης που κατά καιρούς έχουν εκτοξευθεί. Τα ίδια, εξάλλου, «επιχειρήματα» κατατίθενται εδώ και μια δεκαετία, για τους ίδιους λόγους.

Ιδιαίτερα, για το Νοσοκομείο της Χίου, είναι γνωστό, ποιος ξεκίνησε το έργο, ποιος το συνέχισε και ποιος θα το παραδώσει, ολοκληρωμένο και λειτουργικό, στο Χιώτικο Λαό. Συμβιβασμοί, διαπραγματεύσεις και εκπτώσεις, σε ό,τι σχετίζεται με την προάσπιση του δημόσιου συμφέροντος είναι έννοιες άγνωστες και ασύμβατες, με τη λειτουργία της Βουλευτή Χίου, και αυτό ισχύει προς κάθε κατεύθυνση. Ο πρώην Διοικητής του Νοσοκομείου, ας αναζητήσει τους λόγους της απομάκρυνσής του, στο χώρο τον οποίο κλήθηκε να υπηρετήσει".

1 σχόλιο:

  1. ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΑΠΕΡΙΩΡΙΣΤΑ ΤΟΝ Κ.ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΑΡΕΥΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΧΙΟΥ. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΑΤΡΙΝΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ. !ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑΝ!
    ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ Ν Ε Μ Ε Σ Η Σ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή