Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Λίγα σύννεφα πάνω από τη Χίο σήμερα Πρωτομαγιά

Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν από το μεσημέρι και μετά βροχές και τοπικές καταιγίδες στο Βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά, τη Βόρεια Θεσσαλία και τη Μακεδονία, περιμένουμε σήμερα Πέμπτη 1 Μαΐου 2014.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 24 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 11 έως 25 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 12 έως 26 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 11 έως 23 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 13 έως 21 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στο Νοτιοδυτικό Αιγαίο ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι.

Τοπικές προγνώσεις
Χίος
Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από την Χίο σήμερα 1/5, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από...
17 έως 20 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους έντασης 5 μποφόρ.

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με τοπική συννεφιά, με την θερμοκρασία στους 17 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Για αύριο Παρασκευή 2/5, ο καιρός θα είναι αρκετά συννεφιασμένος, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 17 έως 21 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους ως 4 μποφόρ.

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με τοπική συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 16 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ. 

Αττική
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, περιμένουμε την Πρωτομαγιά στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 23 με 24 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι.

Θεσσαλονίκη
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν βροχές και πιθανόν τοπικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά, περιμένουμε την Πρωτομαγιά στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 24 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και το μεσημέρι νοτιοανατολικοί έως μέτριοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου