Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Το μυστικό για να σπάσετε σωστά ένα σπυράκι

Το μυστικό για να σπάσετε σωστά ένα σπυράκιΒασική προϋπόθεση να έχει ωριμάσει

Κανονικά δεν πρέπει να πειράζουμε και να σπάμε τα σπυράκια μας. Αν όμως για κάποιο λόγο κάποιος επιθυμεί οπωσδήποτε να το κάνει, βασική προϋπόθεση είναι να τα σπάμε μόνο όταν έχουν ωριμάσει.

Τι να κάνετε
Πλύνετε καλά τα χέρια σας και τα νύχια σας.

Μη το...
σπάσετε με τα νύχια σας γιατί μπορεί να αφήσετε σημάδι.

Χρησιμοποιήστε δυο κομμάτια από γάζα ή βαμβάκι και πιέστε περιμετρικά του σπυριού με τα δάκτυλά σας.

Πιέστε μέχρι να φύγει το «κεφάλι».

Βάλτε στην περιοχή αντισηπτικό, όχι όμως οινόπνευμα, και αποφύγετε το make up για λίγη ώρα.
Το μυστικό

Το μέλι είναι γνωστό για τις αντιφλεγμονώδεις και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες. Βάλτε λίγο μέλι στο σημείο που βρίσκονται τα σπυράκια για 30 περίπου λεπτά. Επίσης, το ζελέ της αλόης θα βοηθήσει στο να μην μεγαλώσει το σπυράκι και να αποφευχθεί φλεγμονή και ερυθρότητα.

Πηγή: omorfamystika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου