Το μυστικό για να διατηρήσει τα θρεπτικά του συστατικά
Συνήθως για να φτιάξουμε τη σαλάτα μας χρησιμοποιούμε ένα μέρος από το λάχανο -ειδικά όταν είναι μεγάλο- και το υπόλοιπο συχνά χαλάει.
Για να διατηρήσουμε για μεγαλύτερο διάστημα το λάχανο και να βεβαιωθούμε ότι...
δεν θα χάσει τα θρεπτικά του συστατικά, υπάρχει ένα μικρό μυστικό:
Το στιγμή που το κόβουμε, αλείφουμε το κομμάτι που περίσσεψε με χυμό φρέσκου λεμονιού και το τυλίγουμε με μια διαφανή μεμβράνη. Στη συνέχεια, το διατηρούμε στο ψυγείο μέχρι και μία εβδομάδα.
Πηγή: vita.gr
Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!
Ετικέτες
Χίος
(4255)
Βολισσός
(192)
ΟΧΣΑ
(141)
Οινούσσες
(131)
Βροντάδος
(84)
Πυργί
(80)
Μεστά
(54)
Κάμπος
(39)
Χαλκειός
(36)
Αρμόλια
(32)
Καλλιμασιά
(29)
Καλαμωτή
(24)
Ποταμιά
(20)
Λεπτόποδα
(19)
Κουρούνια
(18)
Πισπιλούντα
(18)
Κέραμος
(17)
Θυμιανά
(16)
Χάλανδρα
(15)
Καρυές
(13)
Λαγκάδα
(13)
Καμπιά
(12)
Νένητα
(12)
Δαφνώνας
(11)
Βίκι
(9)
Νεοχώρι
(8)
Πιραμά
(7)
Ελευσίνα
(5)
Κηφισιά
(4)
Γρου
(2)
Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου