Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Eric Schmidt: Αφήστε τα iPhone και πάρτε κινητά με Android

Eric Schmidt: Αφήστε τα iPhone και πάρτε κινητά με AndroidΟ πρόεδρος της Google δημοσίευσε στο Google+ με το δικό του τρόπο, τους λόγους για τους οποίους οι χρήστες πρέπει να πάρουν Android συσκευές και να αφήσουν τα iPhone...

Με αφορμή τις γιορτές των Χριστουγέννων ο πρόεδρος της Google προτείνει στους χρήστες να πάρουν δώρο σε ένα χρήστη iPhone, μία συσκευή Android, τονίζοντας πως είναι το καλύτερο δώρο που θα μπορούσαν να του πάρουν.
Τη δήλωση αυτή την έκανε στο λογαριασμό του στο...
κοινωνικό δίκτυο Google+ και συμπλήρωσε οτι “Τα smartphone με Android έχουν καλύτερες οθόνες, είναι ταχύτερα και η διεπαφή με τον χρήστη διαισθητική”
Επίσης ο Schmidt δίνει οδηγίες για το τι πρέπει να κάνει ο χρήστης για να αποκτήσει τις εφαρμογές που χρησιμοποιούσε στο iPhone του, να μεταφέρει τις επαφές του μέσω συγχρονισμού με τον λογαριασμό Gmail, να μεταφέρει τις φωτογραφίες και την μουσική του στις υπηρεσίες της Google στο cloud. 
Τέλος στο μήνυμά του αναφέρεται και στον browser της Apple, γράφοντας: «Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε Chrome, όχι Safari. Eίναι πιο ασφαλής και καλύτερος browser, ποικιλοτρόπως».
Όπως ήταν αναμενόμενο η δημοσίευσή αυτή του Schmidt συγκέντρωσε περίπου 500 σχόλια, πολλά από τα οποία δεν ήταν και τόσο θετικά, ενώ πολλοί χρήστες αναφέρουν οτι ο πρόεδρος της Google δεν έχει αναφερθεί καθόλου στα προβλήματα της εναλλαγής περιβάλλοντος του χρήστη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου