Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

BMW X6 M: Αποχαιρετιστήρια έκδοση περιορισμένης παραγωγής

BMW X6 M: Αποχαιρετιστήρια έκδοση περιορισμένης παραγωγής
Η BMW λανσάρισε την ιδιαίτερα περιορισμένης παραγωγής X6 M Design Edition και μάλλον κύκνειο άσμα της Χ6 Μ.

Με την περιγραφή ως «ιδιαίτερα σπορ και αισθητικά εκρηκτική», η περιορισμένης παραγωγής BMW X6 M Design Edition, όπως λέει και το όνομά της, φορά body kit M Performance που περιλαμβάνει...
ανθρακονημάτινο εμπρός και πίσω σπόιλερ. Ακόμη, διαθέτει μαύρη μάσκα κα μαύρο διαχύτη, ενώ πατά σε θηριώδεις ζάντες ελαφρού κράματος της M Performance, 21”. 

Στο εσωτερικό, τα καθίσματα είναι ντυμένα με δέρμα Merino, ενώ το μαύρο/κόκκινο δέρμα του ταμπλό κάνει αντίθεση με τις κόκκινες ραφές. Άλλα στοιχεία της καμπίνας είναι η απαλή μαύρη διακόσμηση, η ξεχωριστή αρίθμηση-σήμανση του μοντέλου και ο πρόσθετος στάνταρ εξοπλισμός.



Όπως και η στάνταρ X6 M, η Design Edition φορά το 4,4λιτρο διτούρμπινο V8 που αποδίδει ισχύ 555 PS και ροπή 69,3 kgm. Το μοτέρ αυτό συνδυάζεται με 6τάχυτο αυτόματο σασμάν M Sport και τετρακίνηση xDrive, συνδυασμός που επιταχύνει το αυτοκίνητο από στάση στα 100 km/h σε 4,7”, ενώ η ταχύτητά του περιορίζεται ηλεκτρονικά στα250 km/h.

Η παραγωγή της BMW X6 M Design Edition, που μάλλον θα είναι και η τελευταία έκδοση της γκάμας της X6 M, θα περιοριστεί στα μόλις 100 κομμάτια, με τη γερμανική εταιρεία να μην έχει κάνει καμία μνεία για την τιμή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου