Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Ρόδος: Τα δάκρυα της αδερφής του αγνοούμενου εκπαιδευτικού και ο εφιάλτης της γραφειοκρατίας μετά τις φονικές πλημμύρες!

Ρόδος: Τα δάκρυα της αδερφής του αγνοούμενου εκπαιδευτικού και ο εφιάλτης της γραφειοκρατίας μετά τις φονικές πλημμύρες!-Το DNA θα «μιλήσει» για την ταυτότητα του πτώματος που βρέθηκε στα τουρκικά παράλια - Η αδερφή του αγνοούμενου εκπαιδευτικού είδε φωτογραφίες και ξέσπασε σε λυγμούς...

Μέσω εξέτασης DNA θα γίνει η ταυτοποίηση του πτώματος που βρέθηκε στην παραθαλάσσια τουρκική περιοχή Ντάτσα, απέναντι από τη Σύμη.

Το πτώμα εικάζεται ότι ανήκει στον...
53χρονο εκπαιδευτικό από τη Ρόδο, ο οποίος αγνοείται από την προηγούμενη εβδομάδα, μετά τη σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε το νησί.

Ήδη στην πόλη της Τουρκίας θα βρεθούν οι συγγενείς του άτυχου 53χρονου προκειμένου να διαπιστώσουν αν πρόκειται για τον δικό τους άνθρωπο. Σύμφωνα με τον δήμαρχο Σύμης Ελευθέριο Παπακαλοδούκα, η αδελφή του 53χρονου είδε φωτογραφία του θύματος και άρχισε να κλαίει, επιβεβαιώνοντας οτι πρόκειται για τον αδελφό της.

Για την ώρα πάντως και μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA δεν αποκλείεται το πτώμα που βρέθηκε να μοιάζει αλλά να μην είναι του αγνοούμενου καθηγητή. Την ίδια ώρα συνεχίζεται η οδύσσεια των πληγέντων στη Ρόδο, λόγω... γραφειοκρατείας.

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
 





ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
 
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Σύμφωνα με τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιάννη Μαχαιρίδη απαιτούνται 12 δικαιολογητικά προκειμένου μια οικογένεια να εισπράξει το πρώτο βοήθημα των 560 ευρώ που ορίζει ο νόμος. «Πώς μπορεί κάποιος που τα υπάρχοντά του βρίσκονται θαμμένα κάτω από τη λάσπη να αποδείξει ότι πραγματικά διέθετε ψυγείο και κουζίνα;» είναι η ερώτηση που προκύπτει εύλογα.

Οπως γράφει η εφημερίδα ''Καθημερινή'' ο περιφερειάρχης κάνει έκκληση για άμεση μείωση της γραφειοκρατίας, προκειμένου να βοηθηθούν άμεσα οι πλημμυροπαθείς της Ρόδου και της Ψερίμου.

Το νησί έχει κηρυχτεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης καθώς μετά τις έντονες βροχοπτώσεις το απόγευμα της Δευτέρας, ο βασικός παραλιακός οικισμός όπου διέμεναν περίπου 35 οικογένειες έχει καταστραφεί ολοσχερώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου