Υλικά συνταγής:
4 φέτες ψωμί τόστ
4 αυγά
4 λουκάνικα τύπου φρανκφούρτης
4 φέτες μπέϊκον
πιπέρι
Διαδικασία συνταγής...
Σε δυνατή φωτιά ρίχνουμε το ελαιόλαδο στο τηγάνι μας. Πριν κάψει το ελαιόλαδο, ρίχνουμε τα αυγά μέσα στο τηγάνι.Μόλις το ασπράδι πάρει άσπρο χρώμα και ο κρόκος αρχίσει να σφίγγει, αποσύρουμε από τη φωτιά.
Παράλληλα ψήνουμε σε φρυγανιέρα ή τοστιέρα το ψωμί και βράζουμε τα λουκάνικα. Ψήνουμε το μπέϊκον στο γκριλ ή το τηγανίζουμε ελαφρώς να πάρει χρώμα.
Βάζουμε πάνω σε κάθε ψωμάκι 1 λουκάνικο κομμένο στη μέση, μπέϊκον, 1 αυγό, καρυκεύουμε με πιπέρι και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου