Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Πως να κρατήσετε το στήθος σας ψηλά!

Το γυναικείο στήθος αποτελεί το σύμβολο της γυναικείας θηλυκότητας.

Εκπέμπει ερωτισμό και σίγουρα τονώνει την αυτοπεποίθηση των γυναικών.

Γι'αυτό φροντίστε το ώστε να μπορέσει να κρατήσει την ομορφιά του ψηλά!

Διαβάστε τις παρακάτω συμβουλές:


Να κάνετε καθημερινά ειδικές ασκήσεις που θα βελτιώσουν την εμφάνιση του στήθους σας και θα σας εξασφαλίσουν ότι θα στέκεται στο ύψος του. Δείτε μερικές:

-Σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών, σηκώνοντας ταυτόχρονα τα χέρια κατά την εισπνοή, ξανακατεβείτε αργά κατά την εκπνοή.

-Τα χέρια τεντωμένα τα φέρνετε επάνω στο στήθος με μικρά χτυπηματάκια και τα ξαναρίχνετε πίσω γρήγορα.

-Με τα χέρια τεντωμένα διαγράψτε κύκλους πρώτα προς τη μία κατεύθυνση και έπειτα προς την άλλη.

-Ξαπλώστε με τη ράχη στο πάτωμα, βάζοντας ένα μαξιλαράκι κάτω από τους ώμους. Ρίχνετε αργά το κεφάλι προς τα πίσω και το ξαναφέρνετε επίσης αργά εμπρός στο στήθος.

-Ξαπλώστε με τη ράχη στο πάτωμα, φέρτε τα χέρια εμπρός, επάνω από το κεφάλι, ξανακατεβάστε τα από τα πλάγια και φέρτε τα κατά μήκος του σώματος.

Να φοράτε πάντα σουτιέν, κατά προτίμηση χωρίς μπανέλες. Επιλέξτε όμως το σωστό σουτιέν ανάλογα με το μέγεθος του στήθους σας.
Μετά το ντους να απλώνετε με απαλές κινήσεις γύρω από το στήθος μια ενυδατική κρέμα ή να κάνετε ελαφρύ μασάζ με έλαια τα οποία θα απλώσετε πρώτα στις άκρες των δαχτύλων σας και μετά, με κυκλικές κινήσεις και με κατεύθυνση από το κέντρο προς τα έξω και από το πάνω μέρος προς το λαιμό. Έτσι, και την ενυδάτωσή του θα βοηθήσετε και η επιδερμίδα θα αποκτήσει ελαστικότητα.
Μετά το ντους να ρίχνετε στο στήθος δροσερό ή, αν το αντέχετε, κρύο νερό.
Μην καμπουριάζετε!Η ευθυτε­νής στάση του σώματος, έχοντας ίσια την πλάτη, κάτω και πίσω τους ώμους, μέσα το στομάχι, στητό το κεφάλι και έξω το μπούστο, βοηθά όχι μόνο να φαίνεστε ψηλότε­ρες, αλλά και στην ωραία προβολή του στήθους και της συνολικής εικόνας σας. Για να εξασκηθείτε σε αυτή τη στάση, κάντε το παλιό τέχνασμα: βάλτε ένα χοντρό βιβλίο στο κεφάλι σας και προσπαθήστε να περπατήσετε διατηρώντας το στη θέση του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου