Λαχταριστό και δροσερό παγωτάκι για να συνοδέψτε το απογευματινό σας ρόφημα
Υλικά για 4-6 άτομα
500 γραμμάρια σάρκα πεπονιού
400 γραμμάρια γιαούρτι
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
1 συσκευασία...
κρέμα γάλακτος για σαντιγί
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε το πεπόνι και το βάζουμε στο μπλέντερ να γίνει ζουμί.
Μετά προσθέτουμε το γιαούρτι και συνεχίσουμε το χτύπημα.
Χτυπάμε με μίξερ σε δυνατή ταχύτητα την κρέμα γάλακτος πολύ καλά μέχρι να αφρατέψει και μετά προσθέτουμε και το ζαχαρούχο γάλα.
Κατόπιν ρίχνουμε και το μείγμα πεπονιού - γιαουρτιού και τα χτυπάμε όλα μαζί να ενωθούν.
Στη συνέχεια τοποθετούμε το μείγμα σε μεταλλικό μπολ με καπάκι από πάνω και το αφήνουμε στη κατάψυξη για 6-8 ώρες.
Αν έχετε παγωτομηχανή τότε ακολουθείτε τις οδηγίες του παρασκευαστή.
Πηγή: sidagi.gr
Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!
Ετικέτες
Χίος
(4255)
Βολισσός
(192)
ΟΧΣΑ
(141)
Οινούσσες
(131)
Βροντάδος
(84)
Πυργί
(80)
Μεστά
(54)
Κάμπος
(39)
Χαλκειός
(36)
Αρμόλια
(32)
Καλλιμασιά
(29)
Καλαμωτή
(24)
Ποταμιά
(20)
Λεπτόποδα
(19)
Κουρούνια
(18)
Πισπιλούντα
(18)
Κέραμος
(17)
Θυμιανά
(16)
Χάλανδρα
(15)
Καρυές
(13)
Λαγκάδα
(13)
Καμπιά
(12)
Νένητα
(12)
Δαφνώνας
(11)
Βίκι
(9)
Νεοχώρι
(8)
Πιραμά
(7)
Ελευσίνα
(5)
Κηφισιά
(4)
Γρου
(2)
Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου