Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Καρατζαφέρης: Την επομένη των εκλογών θα φύγουν όλοι οι λαθρομετανάστες

Νέα επίθεση στους Ευάγγελο Βενιζέλο και Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, κατά την διάρκεια της ομιλίας του απόψε στην Πάτρα σε προεκλογική συγκέντρωση του κόμματός του, σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.

Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Καραζταφέρης...
"εξαιρούνται παντός διαλόγου ο κ. Σαμαράς και ο κ. Βενιζέλος, διότι με υποταγμένους δεν μπορώ να μιλήσω". Επίσης τους κατηγόρησε ότι εμπαίζουν τον λαό, ενώ άσκησε έντονη κριτική, τόσο στα κόμματα της Αριστεράς, όσο και τους "Ανεξάρτητους Έλληνες".

Στην συνέχεια ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ζήτησε ψυχραιμία και σύνεση από τον ελληνικό λαό και πρόσθεσε ότι ο θυμός είναι κακός σύμβουλος. Ακόμη ανέφερε ότι το βράδυ των εκλογών "θα χρειαστούμε μυαλό".

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην ομιλία του και στις επιδοτήσεις που λαμβάνουν τα πολιτικά κόμματα, προσθέτοντας ότι ο "Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός όχι μόνο δεν σπατάλησε τα χρήματα, αλλά προσφέρει και κοινωνικό έργο".

Όσον αφορά στις υποθέσεις σκανδάλων, σημείωσε ότι θα παλέψει για την πλήρη αποκάλυψη δεκάδων υποθέσεων.

Σχετικά με το ζήτημα των μεταναστών ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ τόνισε μεταξύ άλλων, ότι εάν αποτελέσει την επιλογή του ελληνικού λαού "την επομένη των εκλογών οι λαθρομετανάστες θα φύγουν και θα επιστρέψει το αίσθημα ασφάλειας στην ελληνική οικογένεια". Επίσης πρόσθεσε ότι "οι λαθρομετανάστες θα φύγουν, γιατί δεν τους χωράει ο τόπος, έστω κι αν χρειαστεί να χρησιμοποιηθούν όλα τα φέρι μπότ".

Τέλος μιλώντας για την εγκληματικότητα σημείωσε πως "λύση υπάρχει και θα ελαφρύνει το σπίτια των Ελλήνων από τα τριπλαμπαρώματα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου