Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη, 1 Μαρτίου 2016

Μεταφέρουν με πλοία άρον άρον προκάτ σπίτια για τους πρόσφυγες στην Κω

Μεταφέρουν με πλοία άρον άρον προκάτ σπίτια για τους πρόσφυγες στην ΚωΠροκάτ σπίτια στην Κω όπου δημιουργείται το κέντρο προσωρινής φιλοξενίας μεταναστών και προσφύγων, μετέφερε το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο "blue star patmos" που αναχώρησε κενό επιβατών από το λιμάνι της Σάμου, ανέφερε πηγή από το υπ. Ναυτιλίας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Όπως έγινε γνωστό, μόλις φθάσει στο λιμάνι του Πειραιά το πλοίο, θα παραλάβει και νέους προκάτ οικίσκους με προορισμό την Κω.

Στο μεταξύ αναχώρησε στις...
4:25 το απόγευμα από τη Ρόδο το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Διαγόρας» μεταφέροντας 316 μετανάστες και πρόσφυγες με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν το πλοίο θα παραλάβει άλλους μετανάστες και πρόσφυγες από άλλα λιμάνια. Το «Διαγόρας» πραγματοποιεί το δρομολόγιο Ρόδο, Τήλο, Νίσυρο, Κω, Κάλυμνο Αστυπάλαια.

Στο μεταξύ, στο λιμάνι του Πειραιά, στο επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Εξπρές Πήγασος», φιλοξενούνται μετανάστες και πρόσφυγες, ενώ το υπουργείο Ναυτιλίας έχει έρθει σε επικοινωνία και με άλλες εταιρείες προκειμένου να διαθέσουν πλοία για τον ίδιο λόγο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου