Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018

Μόνο μέσω πανελλαδικών εξετάσεων η εισαγωγή στις σχολές του Λιμενικού

Μόνο μέσω πανελλαδικών εξετάσεων η εισαγωγή στις σχολές του Λιμενικού | Newsit.gr Μέσω των πανελλαδικών εξετάσεων θα γίνεται από το 2019 και μετά η εισαγωγή στις σχολές του Λιμενικού σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας. 


Ως τώρα οι σχολές των Δοκίμων Λιμενοφυλάκων και Δοκίμων Σημαιοφόρων του Λιμενικού ήταν εκτός του συστήματος των Πανελλαδικών.

Πλέον οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμμετάσχουν στις εξετάσεις.

Η πρόσβαση στις σχολές του Λιμενικού θα γίνεται από τα πεδία...
«Ανθρωπιστικών, Νομικών και Κοινωνικών Επιστημών», «Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών» και «Επιστημών Οικονομίας και Πληροφορική».

Ολόκληρη η ανακοίνωση
Από το Υπουργείο Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι η εισαγωγή στη Σχολή Δοκίμων Λιμενοφυλάκων και τη Σχολή Δοκίμων Σημαιοφόρων Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, από το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020 και εφεξής, θα πραγματοποιείται με το σύστημα των πανελλαδικών εξετάσεων και η πρόσβαση σε αυτές θα γίνεται από το Επιστημονικό Πεδίο «Ανθρωπιστικών, Νομικών και Κοινωνικών Επιστημών», το Επιστημονικό Πεδίο «Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών» και το Επιστημονικό Πεδίο «Επιστημών Οικονομίας και Πληροφορική».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου