Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Παραδοσιακό Χιωτικο πανηγύρι στο Παντουκιός από τον ΠΣΑμεΑ

Την Κυριακή 31 Ιουλίου ο Παγχιακός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία πραγματοποιεί την καθιερωμένη πλέον ετήσια εκδήλωσή του με τίτλο «Παραδοσιακό Χιώτικο Πανηγύρι», στο Παντουκιός, στις 9.30 το βράδυ και προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του να έλθουν με τις οικογένειές τους και να διασκεδάσουν μαζί μας.

Η εκδήλωση που πραγματοποιείται στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του συλλόγου, ανελλιπώς όλα τα χρόνια της λειτουργίας του, έχει πολλαπλά μηνύματα προς όλους.

Αποτελεί ευχάριστη ευκαιρία συνάντησης των μελών, αντίσταση με...
χαμόγελο και αισιοδοξία στη συνεχιζόμενη κρίση, απάντηση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά και απόδειξη ότι δεν έχουμε λυγίσει!!!

Η ορχήστρα του Γιάννη Καρνουπάκη, θα πλαισιώσει την εκδήλωσή μας, με παραδοσιακά χιώτικα και μικρασιάτικα τραγούδια μαζί με τους με τους Σοκιανό Γιάννη στο κλαρίνο, Ξύδα Παντελή στο μπουζούκι – ούτι, Μαυράκη Παντελή στο ακορντεόν – πλήκτρα, Σοκιανό Βασίλη στα τύμπανα και τον Γιάννη Μοσχούρη στο τραγούδι, ενώ θα συμμετέχει και το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών του ΝΑΣ Α.μεΑ. ΙΩΝΕΣ Χίου.

Προσκλήσεις προπωλούνται στο γραφείο του ΠΣΑμεΑ., το οποίο λειτουργεί καθημερινά από τις 9 π.μ. έως τις 7 μ.μ. Η είσοδος κοστίζει 3,00 ευρώ και το φαγητό 7,00 ευρώ.

Ευχαριστούμε όλους όσους αγόρασαν πρόσκληση για την ενίσχυση του Συλλόγου, καθώς και τον Εύη Χρήστου και τη Μαρία Συρρή, για την επιμέλεια της αφίσας και των προσκλήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου