Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Στις Κηπουριές και όχι στη Βολισσό η σύλληψη για απειλές, εξύβριση και αντίσταση κατά της αρχής

Το περιστατικό συνέβη την Κυριακή και πρωταγωνιστές ήταν δύο άνδρες 46 και 45 ετών και οι αστυνόμοι που υπηρετούν στο αστυνομικό σταθμό της Βολισσού

Στις Κηπουριές και όχι στη Βολισσό, συνέβη το περιστατικό με τη σύλληψη των δύο ανδρών ελληνικής καταγωγής ηλικίας 46 και 45 ετών, για απειλές, εξύβριση και αντίσταση κατά της αρχής.

Συγκεκριμένα, ο 46χρονος πήγε την...
Κυριακή από την πόλη της Χίο με την παρέα του σε σπίτι που κατέχει στο χωριό της Αμανής. Ο παραπάνω διαπληκτίστηκε με 51χρονη γειτόνισσα για το κλειδί μιας εκκλησίας και η τελευταία έκανε καταγγελία σε βάρος του, μετά την εξύβριση που υπέστη.

Όταν παρενέβησαν στο περιστατικό αστυνομικοί από το Σταθμό της Βολισσού, ο 46χρονος με το 45χρονο του φίλο του, αντέδρασαν.

Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, απείλησαν, εξύβρισαν και αντιστάθηκαν στη σύλληψη, ενώ απώθησαν βίαια τους αστυνομικούς, προκειμένου να αποτρέψουν τη σύλληψη του 46χρονου.

Τα παραπάνω σημειώνουμε προς αποκατάσταση της αλήθειας διότι, από τα όσα έχουν ειπωθεί τουλάχιστον σ΄ άλλα ηλεκτρονικά μέσα της Χίου, αναγνώστες και ακροατές νόμιζαν ότι, το περιστατικό έλαβε χώρα στο κεφαλοχώρι της Αμανής, στη Βολισσό.

1 σχόλιο:

  1. Σιγα το προβλημα, μια οικογενεια στης Κηπουριες εδω και χρονια τωρα δημιουργει προβληματα σε ολους. Δεν ειναι δυνατον να ειναι ολοι παρανοικοι και εκεινοι οι λογικοι. Μια ζωη παρανομια, μασονιες πως να αρπαξουν και πως να κλεψουν τον αλλο. Μαθανε και καλανε την αστυνομια με το παραμικρο....αλλα εχουν μεσο βλεπεις παλιοτερα ειταν προυχωντες του χωριου και τοτε ειταν ολα καλα, τρωγανε με χρυσα κουταλια.....αχ ρε φωτια που σας χρειαζετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή