Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Συννεφιά σήμερα Πέμπτη 25/9 στη Χίο

Λίγες νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία από τα δυτικά θα πυκνώσουν δίνοντας βροχές και καταιγίδες, στα νησιά του Ιονίου, στη Δυτική Μακεδονία, στην Ήπειρο, στη Δυτική Στερεά και στη Βορειοδυτική Πελοπόννησο, περιμένουμε σήμερα Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014. Τις νυκτερινές ώρες προς Παρασκευή τα φαινόμενα θα επεκταθούν στην Κεντρική Μακεδονία, στη Στερεά και στη Θεσσαλία.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 24 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 10 έως 28 στην Κεντρική Ελλάδα, από 12 έως 26 στη Δυτική Ελλάδα, από 16 έως 30 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 16 έως 27 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου, αλλά στα βόρεια νησιωτικά τμήματα οι θερμοκρασίες θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερες.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ, με αξαίρεση τα Δωδεκάνησα όπου θα επικρατήσουν ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις βορειοδυτικοί άνεμοι εντάσεων 6 με 7 μποφόρ και πιθανόν πρόσκαιρα τοπικά θυελλώδεις 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές κυρίως διευθύνσεις σχεδόν μέτροι έως μέτριοι 5 μποφόρ.

Τοπικές προγνώσεις
Χίος
Στη Χίο ο ουρανός θα είναι συννεφιασμένος σήμερα Πέμπτη 25/9, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από...
19 έως 27 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοδυτικούς ανέμους ως 2 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 22 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Αττική
Λίγες νεφώσεις οι οποίες μετά το μεσημέρι θα πυκνώσουν, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 28 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ασθενείς και τοπικά σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις οι οποίες μετά το μεσημέρι θα πυκνώσουν με πιθανότητα βροχής ή καταιγίδας αργά το βράδυ, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 24 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νότιοι σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.
 
Αναλυτική πρόγνωση

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: αραιές νεφώσεις που από το απόγευμα θα πυκνώσουν.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα νότια 5 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 21 έως 27 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 20 έως 28 βαθμούς κελσίου.
 
Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν με τοπικές βροχές και από το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα δυτικά και κατά τη διάρκεια της νύχτας και στις υπόλοιπες περιοχές.
Άνεμοι: ασθενείς.
Θερμοκρασία: από 10 έως 25 βαθμούς κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με τοπικές βροχές και από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα κατά τη διάρκεια της νύχτας θα ενταθούν.
Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 17 έως 28 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και κυρίως από το βράδυ τοπικές βροχές.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στα νότια βαθμιαία δυτικοί 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 16 έως 30 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου