Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Σαντορίνη: Οργή για τον μεθυσμένο υποψήφιο δήμαρχο - Χτύπησε και έσερνε με το αυτοκίνητό του, ένα σκύλο!

Σαντορίνη: Οργή για τον μεθυσμένο υποψήφιο δήμαρχο - Χτύπησε και έσερνε με το αυτοκίνητό του, ένα σκύλο!Οι φωνές των αυτοπτών μαρτύρων στα Φηρά ξεσήκωσαν την περιοχή, όμως ο υποψήφιος δήμαρχος έδειχνε παγερά αδιάφορος...

Όλα ξεκινούν τα ξημερώματα του Σαββάτου 20 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Φηρών στη Σαντορίνη, όταν περίοικοι βλέπουν το αυτοκίνητο που οδηγεί ο...
πρώην υποψήφιος δήμαρχος και νυν δημοτικός σύμβουλος Α.Σ. να έχει χτυπήσει έναν σκύλο.

Το κεφάλι του ζώου όπως εξήγησε στο zoosos.gr o Μιχάλης Γεωργουλόπουλος που είναι κάτοικος της περιοχής και αυτόπτης μάρτυρας, ήταν σφηνωμένο στον αεραγωγό του μπροστινού προφυλακτήρα και τα πόδια του σκυλιού κρέμονταν στην άσφαλτο!

Με νοήματα και φωνές όσοι ήταν εκεί προσπαθούσαν να τον σταματήσουν αλλά μόνο όταν ο κ. Γεωργουλόπουλος μπήκε μπροστά στο αυτοκίνητο ο Α.Σ. τελικά σταμάτησε. Μάλιστα ο δημοτικός σύμβουλος βγήκε από το όχημα και του έδειξαν το χτυπημένο ζώο που είχε σφηνώσει στο Ι.Χ.

Ο δράστης, που φαινόταν μεθυσμένος σύμφωνα με τον κ. Γεωργουλόπουλο, δεν έβγαλε κουβέντα! Και ενώ μια γυναίκα προσπαθούσε να ξεκολλήσει το σκυλί, μπήκε στο αυτοκίνητο πάτησε γκάζι και εξαφανίστηκε με κατεύθυνση το Ημεροβίγλι, ενώ όλοι του φώναζαν να σταματήσει.

Από τον έλεγχο που έγινε από την Αστυνομία διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο ανήκει σε εταιρία ενοικιάσεως οχημάτων. Όμως ο δράστης αν και πασίγνωστος δεν συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ. στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Το γεγονός ότι το ζώο είχε σφηνώσει στη μάσκα του αυτοκινήτου είναι ενδεικτικό της σφοδρότητας της σύγκρουσης και της μεγάλης ταχύτητας που είχε αναπτύξει με το αυτοκίνητο ο μεθυσμένος οδηγός.

Πηγή: zoosos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου