Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Δείτε τι μπορείτε να πάθετε αν δεν κάνετε σεξ!

Δείτε τι μπορείτε να πάθετε αν δεν κάνετε σεξ!Όταν το σεξ γίνεται «μία στο τόσο» μπορεί να προκαλέσει σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία.

Νέες έρευνες που έγιναν τεκμηρίωσαν ότι τόσο οιάνδρες όσο και οι γυναίκες κινδυνεύουν να εμφανίσουν από ιώσεις μέχρι και προβλήματα καρδιάς αλλά και πόνους στον αυχένα και στη μέση.

''Εύθραστη'' καρδιά
Μελέτη από το Πανεπιστήμιο του Bristol στη Μ. Βρετανία, που δημοσιεύτηκε...
στο «Journal of Epidemiology and Community Health» τεκμηριώνει ότι οι άνδρες που έχουν ερωτικές επαφές δυο ή περισσότερες φορές την εβδομάδα διατρέχουν 50% μικρότερο κίνδυνο καρδιακής προσβολής σε σχέση με εκείνους που κάνουν σεξ λιγότερο από μια φορά το μήνα.

Κολλάνε πιο εύκολα ιώσεις
Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο Wilkes διαπίστωσαν ότι οι νέοι που κάνουν σεξ τουλάχιστον μία ή δύο φορές την εβδομάδα διαθέτουν κατά 30% περισσότερα αντισώματα στον οργανισμό τους. Αυτό σημαίνει ότι ο οργανισμός τους αντιστέκεται πιο αποτελεσματικά σε κάθε είδους λοιμώξεις.

Γυναίκες προσοχή!
Έρευνες έχουν δείξει ότι οι τακτικές σεξουαλικές επαφές είναι μια μορφή άσκησης για τους μύες της πυέλου, οι οποίοι συσπώνται κατά τον οργασμό. Εάν αυτοί οι μύες παραμένουν αγύμναστοι, υπάρχει μεγαλύτερος κίνδυνος η γυναίκα να αντιμετωπίσει μελλοντικά ακράτεια.

Προβλήματα στα ...υδραυλικά
Μελέτη που δημοσιεύτηκε στο American Journal of Medicine, απέδειξε ότι οι άνδρες που έχουν αραιές ερωτικές επαφές σε κάποια στιγμή της ζωής τους θα εκδηλώσουν στυτική δυσλειτουργία. Μάλιστα όσο πιο μικρός ο αριθμός των ερωτικών επαφών τους τόσο αυξάνεται η πιθανότητα να εμφανίσει κάποιος άνδρας διαταραχές στύσης.

Πόνοι στη μέση και στον αυχένα
Συγκεκριμένα, οι ενδορφίνες που απελευθερώνονται στον εγκέφαλο δρουν σαν φυσικά παυσίπονα. Χωρίς τις πολύτιμες αυτές ουσίες δεν χαλαρώνουν οι τεντωμένοι μυς και έτσι δεν ανακουφίζονται οι μυϊκοί πόνοι στη μέση ή στον αυχένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου