Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Βροχές σήμερα Σάββατο 1/3 και αύριο Κυριακή 2/3 το πρωί στη Χίο, ενώ βελτιώνεται από το απόγευμα

Βροχές στη Νότια Ελλάδα, στο Αιγαίο και τη Θράκη που σταδιακά θα επεκταθούν στις περισσότερες περιοχές της χώρας, σποραδικές καταιγίδες κυρίως πάνω από τη θάλασσα και χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά, περιμένουμε σήμερα Σάββατο 1 Μαρτίου 2014. Τα φαινόμενα στην Ανατολική Κρήτη και στα Δωδεκάνησα θα είναι λίγα και τοπικού χαρακτήρα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 15 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 5 έως 13 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 6 έως 14 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 11 έως 15 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου, με τις μέγιστες στα Δωδεκάνησα και στην Κρήτη να φτάνουν στους 16 με 17 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και στα νότια πελάγη ανατολικοί νοτιοανατολικοί ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις και πιθανόν τοπικά στα Δωδεκάνησα θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις.

Τοπικές προγνώσεις
Χίος 
Βροχή προβλέπεται για την Χίο σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από...
11 έως 13 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους έντασης 5 μποφόρ.

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με βροχοπτώσεις, με την θερμοκρασία στους 11 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νοτιοανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Για αύριο Κυριακή 2/3, προβλέπεται βροχή, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 16 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους ως 4 μποφόρ.

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, με τοπική συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 13 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νοτιοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ. 

Αττική
Νεφώσεις με βροχές κατά περιόδους που το βράδυ ενδέχεται να ενταθούν και να εκδηλωθεί πρόσκαιρη καταιγίδα, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει στους 13 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις που σταδιακά θα αυξηθούν δίνοντας τις βραδινές ώρες τοπικές βροχές, περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 14 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου