Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

H πρόγνωση του καιρού για την Τρίτη

Παροδικές νεφώσεις και αυξημένη υγρασία σε ολόκληρη τη χώρα με τοπικές βροχές αργά το βράδυ στο Ιόνιο, περιμένουμε σήμερα Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012. 

Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι περιορισμένη και στα ηπειρωτικά θα σχηματιστούν ομίχλες, ενώ τοπικά στα βόρεια θα εκδηλωθεί παγετός.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 16 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 2 έως 16 στην Κεντρική Ελλάδα, από 6 έως 19 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 8 έως 19 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στα πελάγη θα στραφούν σταδιακά σε νότιους ασθενείς έως μέτριους, ενισχυόμενοι το βράδυ τοπικά στο Ιόνιο σε ισχυρούς.




Τοπικές προγνώσεις
Χίος
Αίθριος θα είναι ο καιρός στην Χίο, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από...
11 έως 16 βαθμούς Κελσίου και άπνοια. 

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αρκετές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 13 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νοτιοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.  

Λέσβος 
Αίθριος θα είναι ο καιρός στην Μυτιλήνη, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους έντασης 2 μποφόρ. 

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 12 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νοτιοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ. 

Ρόδος
Αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις περιμένουμε στην Ρόδο, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου και άπνοια. 

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αρκετές νεφώσεις, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 15 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νοτιοανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ. 

Μύκονος
Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από την Μύκονο αύριο Τρίτη 27/11, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 17 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους ως 2 μποφόρ. 

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 16 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.  
  
Αττική
Παροδικές νεφώσεις, αυξημένη υγρασία και περιορισμένη τοπικά ορατότητα κατά τις πρωινές κυρίως ώρες, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 18 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι σχεδόν μέτριοι και από το βράδυ μέτριοι. 

Θεσσαλονίκη
Παροδικές νεφώσεις και περιορισμένη ορατότητα, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 15 με 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νότιοι ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Αναλυτική πρόγνωση
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί
άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και από το απόγευμα ασθενείς.
Θερμοκρασία: από 13 έως 20 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Κυκλάδες, Κρήτη
καιρός: πρόσκαιρες νεφώσεις
άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και από το βραδυ νότιοι.
Θερμοκρασία: από 13 έως 19 βαθμούς κελσίου.




Μακεδονία, Θράκη
καιρός: τοπικές νεφώσεις κυρίως στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία. Τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 5 έως 17 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, ήπειρος, δυτική στερεά, δυτική Πελοπόννησος
καιρός: τοπικές νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το βραδυ θα σημειωθούν βροχές στο Ιόνιο. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί και τοπικές ομίχλες στην ήπειρο.
Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Τη νύχτα στο Ιόνιο 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 8 έως 21 βαθμούς κελσίου. Στην ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη

Θεσσαλία, ανατολική στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
καιρός: αρχικά γενικά αίθριος και βαθμιαία αραιές νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί με πιθανότητα για ομίχλες κυρίως στη Θεσσαλία.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και από το βράδυ νότιοι.
Θερμοκρασία: από 6 έως 19 βαθμούς κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου