Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Επαφές Μουσουρούλη στο Λονδίνο για επενδύσεις

Συναντήσεις στο Λονδίνο με μέλη της εφοπλιστικής κοινότητας θα έχει ο υπουργός Ναυτιλίας, Κωστής Μουσουρούλης, σε μια προσπάθεια προσέλκυσης περισσότερων πλοίων στην ελληνική σημαία, αλλά και δραστηριοποίησης ναυτιλιακών εταιρειών στη χώρα μας. 
 
Την Τετάρτη ο υπουργός θα... παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στους Έλληνες ανταποκριτές.

Το υπουργείο Ναυτιλίας προχωρά ήδη σε μια ευέλικτη οργάνωση, με στόχο την εξάλειψη της γραφειοκρατίας και της μηχανοργάνωσης όλων των υπηρεσιών που σχετίζονται με τη ναυτιλιακή δραστηριότητα, ενώ δημιουργείται ηλεκτρονικό νηολόγιο προκειμένου να απλοποιηθεί η διαδικασία για την ένταξη ενός πλοίου σε αυτό.

Παράλληλα, σύντομα θα δημιουργηθούν τμήματα εξυπηρέτησης πλοίων και ναυτικών καθώς και Ναυτιλιακών Επενδύσεων για την επεξεργασία προτάσεων σε πλήθος τομέων αλλά και συναφών δραστηριοτήτων.

Σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα, ο κ. Μουσουρούλης θα μετάσχει αύριο, Τρίτη, στην τελετή απονομής του Διεθνούς Ναυτιλιακού Βραβείου στον επίτιμο Γενικό Γραμματέα του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού (IMO), Ευθύμιο Μητρόπουλο, ενώ νωρίτερα θα έχει συνεργασία με τον Γενικό Γραμματέα του ΙΜΟ, Koji Sekimizu.

Την Τετάρτη ο κ. Μουσουρούλης θα παραστεί σε γεύμα εργασίας με τα μέλη του Greek Shipping Cooperation Committee και στη συνέχεια θα συναντηθεί με τον Βρετανό υφυπουργό, αρμόδιο για θέματα Ναυτιλίας Steven Hammond.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου