Για να μην γίνεται μια μάζα το ρύζι
Η αλήθεια είναι ότι όταν φτιάχνουμε πιλάφι το ρύζι κολλάει εύκολα και γίνεται μια μάζα.
Ένα πολύ απλό μυστικό για να γίνει το πιλάφι σας σπυρωτό είναι να...
ρίξετε στην κατσαρόλα που βράζει λίγο χυμό λεμονιού.
Οι κόκκοι δεν θα κολλήσουν εύκολα μεταξύ τους. Για ακόμα καλύτερο
αποτέλεσμα χρησιμοποιήστε ρύζι σπυρωτό και προσέξτε να μην το
παραβράσετε.
Πηγή: vita
Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!
Ετικέτες
Χίος
(4255)
Βολισσός
(192)
ΟΧΣΑ
(141)
Οινούσσες
(131)
Βροντάδος
(84)
Πυργί
(80)
Μεστά
(54)
Κάμπος
(39)
Χαλκειός
(36)
Αρμόλια
(32)
Καλλιμασιά
(29)
Καλαμωτή
(24)
Ποταμιά
(20)
Λεπτόποδα
(19)
Κουρούνια
(18)
Πισπιλούντα
(18)
Κέραμος
(17)
Θυμιανά
(16)
Χάλανδρα
(15)
Καρυές
(13)
Λαγκάδα
(13)
Καμπιά
(12)
Νένητα
(12)
Δαφνώνας
(11)
Βίκι
(9)
Νεοχώρι
(8)
Πιραμά
(7)
Ελευσίνα
(5)
Κηφισιά
(4)
Γρου
(2)
Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου