Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Σ.Παπαδόπουλος: "37 χιλιάδες ευρώ είναι πολύ λίγα για ένα επεισόδιο της εκπομπής μας"!


O οικοδεσπότης της εκπομπής έδωσε τις δικές του απαντήσεις για όσα ακούστηκαν σχετικά με το κόστος του «Στην Υγεία Μας», την οποία ο ίδιος συνεχίζει να παρουσιάζει στη ΝΕΤ
Ο γνωστός ηθοποιός  σχολίασε τους λόγους που γίνεται τόσος λόγος γύρω από τη συγκεκριμένη εκπομπή: «Γιατί δεν έχουν κάτι άλλο να σχολιάσουν. Δεν μπορούν να κατακρίνουν το περιεχόμενο, πώς θα πουν ότι δεν είναι καλή η εκπομπή; Και αποδοχή μεγάλη από τον κόσμο έχει, και... τηλεθέαση σε ένα περιβάλλον όπου δεν κάνουν άλλες εκπομπές τόσο υψηλά νούμερα. Ασχολούνται λοιπόν με το πόσο κοστίζει και πόσα παίρνω εγώ, και αυτό γίνεται κάθε φορά».

Ο ίδιος, όμως, θεωρεί πως τα 37 χιλιάδες ευρώ είναι ένα λογικό κόστος για κάθε επεισόδιο μιας εκπομπής; «Όχι βέβαια! Αντιθέτως, θεωρώ ότι είναι πολύ λίγα. Αναγκαστήκαμε να μειώσουμε δραματικά τους μισθούς όλων όσοι εργάζονται και φυσικά και τη δική μου αμοιβή. Αλλάξαμε πολλά στην εκπομπή και έτσι έπρεπε, γιατί σε τέτοιους καιρούς όλοι προσαρμόζονται. Δεν μπορούμε πλέον να κάνουμε την εκπομπή με τους όρους που την κάναμε στο παρελθόν» τόνισε.

Ακόμα, ο Σπύρος Παπαδόπουλος δήλωσε άγνοια για τις πρόσφατες διοικητικές εξελίξεις και αλλαγές στα ανώτερα κλιμάκια της ΕΡΤ: «Δεν το έχω υπόψη μου. Δεν παρακολουθώ τηλεόραση, δεν διαβάζω εφημερίδες και δεν το έμαθα. Ακούω μόνο ραδιόφωνο. Και στις ειδήσεις που ακούω στο ραδιόφωνο αυτά δεν ειπώθηκαν, οπότε δεν τα γνωρίζω».

Έστειλε το δικό του μήνυμα σε όσους τον κατέκριναν: «Πολύ απλά, ότι κάποιοι που εμφανίζονται ως τιμητές της δημόσιας ζωής θα έπρεπε να μη μιλάνε από τη στιγμή που έχουν διαπράξει αδικήματα. Κρίνουν αφ' υψηλού και άδικα και επί παντός επιστητού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου