Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Νέες συλλήψεις στη Χίο, μελών της συμμορίας των Locos C, σήμερα Τρίτη 3 Απριλίου

Γράφει ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ

-Νέο κύκλο συλλήψεων άνοιξε η εκπομπή "Πρωταγωνιστές" του Σταύρου Θεοδωράκη
-Τις είχε προαναγγήλει ο διοικητής του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χίου Γιώργος Κεβόπουλος

Την προηγούμενη εβδομάδα, όλη η Ελλάδα, έμαθε μέσω της εκπομπής "Πρωταγωνιστές" του Σταύρου Θεοδωράκη, τα όσα συνέβαιναν τα τελευταία χρόνια στο νησί της Χίου και αναφερόμαστε στην εγκληματική δράση των μελών της συμμορίας των Locos C, η οποία τρομοκρατούσε τους απλούς πολίτες της Χίου, διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών και γενικά...
προέβαινε σε άνομες ενέργειες.

Όπως φαίνεται η εκπομπή του MEGA, άνοιξε νέο κύκλο συλλήψεων.

Όσοι παρακολουθήσαμε με προσοχή τις δύο εκπομπές, Κυριακής (25/3) και Τετάρτης (28/3), θυμόμαστε τα λόγια του διοικητή του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χίου Γιώργου Κεβόπουλου, ο οποίος στη ερώτηση-κατηγορία της κοινωνίας- ότι συνελήφθησαν μόνο οι μικροί, ενώ τα μεγάλα "ψάρια", είναι έξω, είχε πει χαρακτηριστικά:

"Και οι μικροί που συνελήφθησαν έκαναν μεγάλη ζημιά", ενώ είχε προσθέσει ότι: "Θα τους πιάσουμε και τους άλλους. Από καθαρή τύχη ξέφυγαν την πρώτη φορά".

Αυτό λοιπόν, πριν συμπληρωθεί καν διάστημα μιας εβδομάδας, βλέπουμε ότι παίρνει "σάρκα και οστά".

Συγκεκριμένα, σήμερα από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Χίου, συνελήφθησαν άλλα δύο άτομα, ηλικίας 21 και 22 ετών, Έλληνες υπήκοοι, όπως και οι περισσότεροι των συλληφθέντων, οι οποίοι βρίσκονται προφυλακισμένοι σε διάφορες φυλακές, ανά την ελληνική επικράτεια. Και οι δύο κατηγορούνται για συμμετοχή στη συμμορία των Locos C, η δράση μελών της, που ήταν ελεύθεροι, όπως δείχνουν τα πράγματα, συνεχιζόταν, παρά το γεγονός ότι τα περισσότερα μέλη της έχουν μπλεχτεί στα δίχτυα του νόμου.

Τα εντάλματα σύλληψης εξέδωσε η ανακρίτρια Χίου, μετά την απολογία τους ενώπιόν της. Οι δύο νεαροί δεν προφυλακίστηκαν, μετά από διαφωνία που προέκυψε μεταξύ της Εισαγγελέας και της ανακρίτριας. Έτσι θα περιμένουν την απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών το οποίο θα κρίνει αν θα οδηγηθούν στη φυλακή ή θα παραμείνουν ελεύθεροι, μέχρι το δικαστήριο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου