Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020

“Μπήκε στην τουαλέτα και με βίασε”! – Συνελήφθη Ολλανδός μετά την καταγγελία στη Ρόδο

Σήμερα θα απολογηθεί ενώπιον της τακτικής Ανακρίτριας Ρόδου ο 23χρονος Ολλανδός που συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της 4ης Αυγούστου, για τον βιασμό της 27χρονης Σουηδέζας μετά από καταγγελία της.

Η νοσοκόμα από τη Σουηδία κατήγγειλε ότι το βράδυ της προηγούμενης ημέρας, τη στιγμή που πήγε στην τουαλέτα μπαρ όπου διασκέδαζε, την ακολούθησε ένας άνδρας και αφού την έσπρωξε, της κατέβασε το παντελόνι και την βίασε.

Η κοπέλα υποστήριξε ότι...
δε μπόρεσε να αντιδράσει διότι την αιφνιδίασε και είχε πιει περίπου 5 ποτά. Ο βιασμός είχε διάρκεια 5 λεπτών όπως κατέθεσε και κατόρθωσε να ξεφύγει.

Με βάση τις περιγραφές της, εντοπίστηκε ο Ολλανδός, ο οποίος στη συνέχεια αναγνωρίστηκε από την κοπέλα και συνελήφθη. Ο κατηγορούμενος απολογούμενος, δεν αποδέχθηκε τις σε βάρος του κατηγορίες.

“Φιλιόταν με όλους”
Ο κατηγορούμενος εξεταζόμενος κατέθεσε ότι πήγε στη Ρόδο για διακοπές με έναν φίλο του την 1η Αυγούστου 2020 και γνώρισαν στο μπαρ του ξενοδοχείου την καταγγέλλουσα και μια φίλη της. Στο μπαρ συζήτησαν με τα κορίτσια και εκείνη τους προσκάλεσε να πάνε παρέα σε ένα μπαρ για να συνεχίσουν την διασκέδαση. Στο πρώτο μπαρ της οδού Ορφανίδου που πήγαν, η φερόμενη ως θύμα ήταν μεθυσμένη και όπως περιέγραψε χόρευε και φιλιόταν με όλους ενώ κάποια στιγμή κατέβασε το παντελόνι της στον κόσμο.

Υποστηρίζει ότι εκείνη τους πρότεινε να πάνε σε άλλο μπαρ στον ίδιο δρόμο όπως και έκαναν κι εκεί τα δύο κορίτσια πήγαν στην τουαλέτα και επέστρεψε μόνο η μια.

Η φερόμενη ως θύμα φαινόταν ζαλισμένη και ο ίδιος πήγε στην τουαλέτα για να δει αν είναι καλά. Την βρήκε, όπως είπε, στις ανδρικές τουαλέτες να φιλιέται με έναν άνδρα τον οποίο δεν γνώριζε και ενημέρωσε σχετικά την φίλη της η οποία αδιαφόρησε.

10 λεπτά μετά η φίλη της του ζήτησε να την φωνάξει για να φύγουν και όταν πήγε στην τουαλέτα βρήκε την φερόμενη ως θύμα ταραγμένη να ψάχνει στον προθάλαμο των τουαλετών το κινητό της. Εκείνος, όπως είπε, νόμιζε ότι την έκλεψαν και αφού βρήκε το κινητό της τότε ξεκίνησε να στέλνει μηνύματα. Λίγη ώρα μετά βγήκε από την τουαλέτα και άρχισε να τον χτυπάει και ο ίδιος δεν γνώριζε τον λόγο. Πήρε τον φίλο του και έφυγαν.

Πηγή: dimokratiki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου