Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 12 Μαΐου 2020

Λέσβος: Έτσι ενισχύεται η αστυνομία! Πως θα γίνει η κατανομή των 26 νέων οχημάτων

Συνολικά 26 νέα οχήματα εντάσσονται στον στόλο των Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος ΕΣΠΑ 2014-2020 για την ενεργητική οδική ασφάλεια της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και μέσω του Ευρωπαϊκού Ταμείου Εσωτερικής Ασφάλειας.

Αναλυτικότερα κατανεμήθηκαν:


-Στη Διεύθυνση Αστυνομίας Λέσβου: δυο οχήματα μεταφοράς προσωπικού εννέα θέσεων, τρία λεωφορεία και έξη επιβατικά.

Στη Διεύθυνση Αστυνομίας Χίου: δυο οχήματα μεταφοράς προσωπικού εννέα θέσεων, ένα λεωφορείο και τέσσερα επιβατικά.

Στη Διεύθυνση Αστυνομίας Σάμου: δυο οχήματα μεταφοράς προσωπικού εννέα θέσεων, ένα λεωφορείο και πέντε επιβατικά.

Σημειώνεται ότι από τον περασμένο Ιούλιο έχουν παραληφθεί συνολικά 49 οχήματα στα οποία περιλαμβάνονται:

Εννέα οχήματα που παραλήφθηκαν τον περασμένο Φεβρουάριο, τα οποία αποκτήθηκαν στο πλαίσιο υλοποίησης του ΕΣΠΑ 2014-2020. Δυο οχήματα τύπου βαν, μεταφοράς αστυνομικών σκύλων που παραλήφθηκαν τον περασμένο Δεκέμβριο, τα οποία αποκτήθηκαν μέσω του Ευρωπαϊκού Ταμείου Εσωτερικής Ασφάλειας.

Δώδεκα δίκυκλες μοτοσικλέτες που παραλήφθηκαν τον περασμένο Ιούλιο, οι οποίες αποκτήθηκαν μέσω του Ευρωπαϊκού Ταμείου Εσωτερικής Ασφάλειας.

«Με την προσθήκη των οχημάτων αυτών ενισχύθηκε σημαντικά και αναβαθμίστηκε η επιχειρησιακή ετοιμότητα και ανταπόκριση των Αστυνομικών Υπηρεσιών στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου και βελτιώθηκε το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών προς όφελος του κοινωνικού συνόλου» δήλωσε στο ΑΠΕ- ΜΠΕ ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής βορείου Αιγαίου της Ελληνικής Αστυνομίας Υποστράτηγος Ελευθέριος Ντουρουντούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου