Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 12 Μαΐου 2020

123 οι νεκροί στην Ισπανία, ο χαμηλότερος απολογισμός εδώ κι επτά εβδομάδες

Ύστερα από επτά εβδομάδες κόλασης, η Ισπανία κατέγραψε τον χαμηλότερο αριθμό νεκρών σε μια μέρα. Τις τελευταίες 24 ώρες άφησαν την τελευταία τους πνοή νικημένοι από τον κορονοϊό 123 άνθρωποι.

Μετά τον τελευταίο απολογισμό, ο κορονοϊός στην Ισπανία έχει κοστίσει τη ζωή σε 26.744.
Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων αυξήθηκε σε...
227.436 από 224.390 χθες, Κυριακή.

Μερική άρση του lockdown στην Ισπανία
Ο χαμηλότερος απολογισμός των τελευταίων επτά εβδομάδων στην Ισπανία έρχεται την ημέρα που η χώρα άρει, σιγά σιγά, το lockdown αλλά όχι παντού.

Σε μεγάλες πόλεις, όπως η Μαδρίτη και η Βαρκελώνη, εξακολουθούν να ισχύουν αυστηροί περιορισμοί, καθώς, με περισσότερους από 26.700 νεκρούς, η Ισπανία είναι κι αυτή μία από τις χώρες που έχουν πληγεί περισσότερο.

Η ισπανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία ανακοίνωσε χθες, Κυριακή, οκτώ κρούσματα του κορονοϊού, όμως ο πρόεδρός της, ο Χαβιέρ Τέμπας, ελπίζει ότι το πρωτάθλημα μπορεί να ξεκινήσει και πάλι στις 12 Ιουνίου.
Στα μέσα μεταφοράς η μάσκα είναι υποχρεωτική και η τήρηση των αποστάσεων ασφαλείας είναι απαραίτητη.
«Γι’ αυτό που χαίρομαι περισσότερο είναι που θα ξαναδώ τους φίλους και όχι σε μια οθόνη, που θα ξαναβρεθούμε στο σπίτι κάποιου από εμάς ή σε κάποιον εξωτερικό χώρο», δήλωσε η 66χρονη Μπεατρίθ Γκονθάλεθ, μια πανεπιστημιακός που ζει στη Λας Πάλμας, στα Κανάρια Νησιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου