Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

Μπράβο στο Ρέμο και συγχαρητήρια στη Γιάννα Φαφαλιού

Δείτε το βίντεο με την παρουσία της Γιάννας Φαφαλιού στο RISING STAR του ΑΝΤ1

Γράφει ο Οδυσσέας Κοκκινάκης

Μπράβο στον Αντώνη Ρέμο, που εκτός από το καλλιτεχνικό κομμάτι ενός τηλεοπτικού σόου, μ' αφορμή την εμφάνιση της εκθαμβωτικής παρουσίας της δικιάς μας, της Χιώτισσας, Γιάννας Φαφαλιού, η οποία κέρδισε τους κριτές και τον κόσμο που παρακολουθεί το RISING STAR και με ποσοστό 94% μπήκε στο παιχνίδι, ο μεγάλος αυτός καλλιτέχνης άρπαξε την ευκαιρία και έθιξε ένα μεγάλο κοινωνικό θέμα.

Ο Θεσσαλονικιός τραγουδιστής, είπε μ' αφορμή το προσφυγικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Χιώτικη κοινωνία, να διοργανωθεί...
στο νησί μας μια μεγάλη συναυλία, ώστε να διασκεδάσει τον κόσμο που έχει περάσει δύσκολα τα τελευταία, τουλάχιστον, δύο χρόνια, με τα χιλιάδες κύματα λαθρομεταναστών που έχουν θρυμματίσει την καθημερινότητά μας.

Βέβαια, ο Ρέμος κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης τηλεοπτικής παραγωγής, έχει αναφερθεί  αρκετές φορές σε συναυλίες που θα πρέπει να δώσουν οι κριτές μαζί με διαγωνιζόμενους σε διάφορα μήκη και πλάτη της Ελλάδας.

Ας ακούσουν λοιπόν οι άνθρωποι που ασχολούνται με αυτές τις παραγωγές και να διοργανώσουν στο νησί μας μια εκδήλωση, προσφορά στον κόσμο της Χίου μας.



Όσον αφορά τη Γιάννα της αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, εκπροσώπησε και διαφήμισε τον τόπο μας με τον καλύτερο τρόπο. Σε ευχαριστούμε Γιάννα Φαφαλιού και θα σε στηρίζουμε μέχρι το τέλος, γιατί το αξίζεις...

Η Γιάννα Φαφαλιού στα 43 της χρόνια αποφάσισε να πάρει μέρος σ' ένα τηλεοπτικό σόου ταλέντων και δικαιώθηκε, αφού από τις οντισιόν κατάφερε να «μαγέψει» τους κριτές και φυσικά με την αμέριστη βοήθεια του κόσμου, την οποία είχε σε ποσοστό 91% (66%) και των κριτών στο 100% (28%), συνολικό ποσοστό 94% δεν σήκωσε απλά τον τοίχο αλλά τον γκρέμισε και πέρασε από μέσα του...



Η ψυχολόγος και ψυχοθεραπεύτρια Γιάννα Φαφαλιού, που ζει τα τελευταία τρία χρόνια μόνιμα στο νησί μας, ταξίδεψε στην Αθήνα και αποθεώθηκε από κριτές και κοινό.

Παράλληλα, εδώ και 17 χρόνια ασχολείται και με το τραγούδι, έχοντας στο ενεργητικό της σημαντικές συνεργασίες, μεταξύ των οποίων αυτές με τους Στέλιο Ρόκκο και Λάκη Παπαδόπουλο.

Μέσα σε όλα τα άλλα, η Γιάννα συμμετάσχει σε παιδικές παραστάσεις ως αφηγήτρια κι ως μουσική επιμελήτρια. Έχει μία κορούλα 7,5 ετών, τη Φίλια.

Δείτε το βίντεο...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου