Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Θα επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις για ακραία καιρικά φαινόμενα στις αρχές Νοεμβρίου;

Θα επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις για ακραία καιρικά φαινόμενα στις αρχές Νοεμβρίου; - Κεντρική ΕικόναΗ Ελλάδα φαίνεται να επηρεάζεται από τις 6-7 Νοεμβρίου, από επικίνδυνες καιρικές συνθήκες, περισσότερο από αυτές στις 23 και 24 Οκτωβρίου

Μετεωρολόγοι και επιστήμονες του εξωτερικού προειδοποιούν πως τις επόμενες ημέρες, όλη η Ευρώπη σχεδόν, θα χτυπηθεί από ακραία καιρικά φαινόμενα, τα οποία πιθανότατα θα δημιουργήσουν...
πλημμύρες και ο κίνδυνος να χαθούν ανθρώπινες ζωές είναι μεγάλος.

Οι επιστήμονες της Ευρώπης προειδοποιούν, πως θα χτυπηθούν από κύμα θεομηνίας, η Γαλλία, η Ελβετία, η Αυστρία, η Ιταλία, αλλά κυρίως η Ελλάδα, από τις 4-5 Νοεμβρίου και μετά.

Η Ελλάδα φαίνεται να επηρεάζεται από τις 6-7 Νοεμβρίου, από επικίνδυνες καιρικές συνθήκες, περισσότερο από αυτές στις 23 και 24 Οκτωβρίου, οι οποίες βούλιαξαν στη κυριολεξία την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη και νησιά.

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα, σε όλη την Ελλάδα και ιδιαίτερα στη δυτική, κεντρική και βόρεια χώρα, θα συνοδεύονται με σφοδρούς νότιους ανέμους, χαλάζι και κεραυνούς.

Πυκνά χιόνια θα πέσουν στα ορεινά τμήματα της κεντρικής Ευρώπης αλλά και στα βουνά της Ελλάδας, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση. Δεν θα έχουμε ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες, αντιθέτως με την Ευρώπη που θα υπάρξει πολύ σημαντική πτώση της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου