Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Σταματάει η περίθαλψη άγριων ζώων στη Λέσβο

Δείτε το βίντεο!

Το "Lesbian Wildlife Hospital" δεν θα δέχεται μετά τις 20 του ερχόμενου Αυγούστου προς περίθαλψη άγρια ζώα και πουλιά, εκτός από χελώνες.

Ο Ιόρις και η Ίνεκε Πέετερς - Λέγγε, (ο Γιώργης και η Κατερίνα όπως τους λένε οι ντόπιοι) το ζευγάρι των Ολλανδών που έφτιαξε το "Ζωοκομείο" μετά από 18 χρόνια περίθαλψης χιλιάδων άγριων ζώων και πουλιών αποφάσισε...
πως ήρθε η ώρα να σταματήσουν.

Σε αυτά τα 18 χρόνια, δεχτήκαν περισσότερα από 5000 ζώα και πουλιά και έδωσαν σε πολλά από αυτά μία δεύτερη ευκαιρία. Παράλληλα, δεχθήκαν πολλές εκπαιδευτικές εκδρομές σχολείων από διαφορετικές βαθμίδες και επίσης να έδειξαν σε πολλούς τουρίστες πόσο έχει αλλάξει προς το καλό η κατάσταση των ζώων και πουλιών στη Ελλάδα τα τελευταία χρόνια.

Βεβαίως λένε πάντα πως "αυτό δεν οφείλεται μόνο στη δουλειά μας, αλλά οπωσδήποτε χάρη στην προσοχή, την αγάπη και την επίγνωση πολλών Ελλήνων".

Μετά τις 20 Αυγούστου οι δύο Ολλανδοί που θα μείνουν στην Αγία Παρασκευή όπου βρίσκεται το "Ζωοκομείο" θα δίνουν απαντήσεις τηλεφωνικές σε ερωτήματα και συμβουλές. "Για την περίθαλψη όμως άγριων ζώων θα πρέπει να έρχεστε σε επαφή με κάποιον από τους πολλούς κτηνίατρους στο νησί ή με ένα από τα Κέντρα Περίθαλψης Άγριων Ζώων εκτός Λέσβου", αναφέρουν στην ανακοίνωση τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου