Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Διακρίσεις για τα Ξενοδοχεία του Ομίλου Χανδρή

Το Ξενοδοχείο Χανδρής στη Χίο ψηφίστηκε ως το δημοφιλέστερο ξενοδοχείο στο Βόρειο Αιγαίο

Σε μια όμορφη τελετή απονεμήθηκαν τα βραβεία κοινού 2010 (Readers Choice Awards 2010) της ελληνικής έκδοσης του περιοδικού Condé Nast Traveller, των εκδόσεων Λυμπέρη.

Τη φετινή χρονιά τα Ξενοδοχεία ΧΑΝΔΡΗ, απέσπασαν 2 πρώτες θέσεις. Συγκεκριμένα το ξενοδοχείο...
ΤΗΕ ΜΕΤ στη Θεσσαλονίκη ψηφίστηκε από το κοινό ως το κορυφαίο σε βαθμολογία ξενοδοχείο για επαγγελματικούς λόγους, ενώ το ξενοδοχείο CHIOS CHANDRIS ως το δημοφιλέστερο ξενοδοχείο Βορείου Αιγαίου.

Και τα βραβεία δεν σταμάτησαν εδώ. Το εστιατόριο-bar CHAN του ξενοδοχείου ΤΗΕ ΜΕΤ, ανακηρύχθηκε από το κοινό ως το καλύτερο εστιατόριο ξενοδοχείων στην Ελλάδα στις κατηγορίες, interior design, service/προσωπικό και φαγητό στις οποίες απέσπασε το απόλυτο σκορ, καθώς βαθμολογήθηκε με 100%.

Τέλος, σε μια ξεχωριστή βραδιά που έλαβε χώρα στο Λονδίνο, στην απονομή των Restaurant and Bar Design Awards, το εστιατόριο CHAN απέσπασε το βραβείο interior design. Στη συγκεκριμένη ψηφοφορία συμμετείχαν 300 υποψηφιότητες από 40 χώρες. Ανάμεσα στους κριτές βρίσκονται ο Karim Rashid, η αρχιτέκτονας India Mahdavi, ο Design Director της αυτοκινητοβιομηχανίας Jaguar, Ian Cammul και ο ιδρυτής του Design Indaba, Ravi Naidoo.

Ο όμιλος Χανδρή διαθέτει επίσης, ξενοδοχεία στην Αθήνα, το Metropolitan Hotel και στην Κέρκυρα τα Corfu Chandris Hotel και Dassia Chandris Hotel.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου