Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Καλοκαιρινές ιδέες για σεξ... παντού!

“Καλοκαιρινά ραντεβού πάνω στο σώμα σου”, λέει και ένα τραγούδι καλοκαιρινό... Το ραντεβού όμως πάνω στο σώμα καλό θα είναι να έχει και μια ποικιλία σε ότι αφορά την τοποθεσία!

Σ' αεροπλάνα, σε βαπόρια και γενικά όπου λαχταρά η ψυχή σου (και το κορμί σου), πάρε ιδέες για έρωτα και βράδια αξημέρωτα!

Είμαι ανεβασμένη στα σύννεφα πετάω:


Ενώ απολαμβάνετε το εικοσιτετράωρο ταξίδι προς τον παράδεισο των Σεϋχέλων, η σεξουαλική ενέργεια και των δυο σας χτυπά κόκκινο. Τι κάνεις σε αυτή την περίπτωση. Δεν τρέχεις στην τουαλέτα και δεν αφήνεις τον σύντροφό σου να ακολουθήσει μετά από λίγο. Ειδικά στις business θέσεις μια τέτοια μετακίνηση θα κάνε πολύ εμφανή τον πονηρό της σκοπό. Αντίθετα, μπορείτε να παραμείνετε στις θέσεις σας την ώρα του χαμηλού φωτισμού (ώρες ύπνου), να κατεβάσετε τα τραπεζάκι φαγητού και να καλύψετε πολύ ωραία τα θαύματα που θα κάνουν τα χεράκια σας!

Δαμάζοντας τα κύματα:

Ο αγαπημένος σου θα γίνει η προσωπική σου σανίδα του σερφ. Η καλή σανίδα χρειάζεται το σωστό κέρωμα και ο αγαπημένος σου μια καλή επάλειψη με αντηλιακό λάδι Αφού τον αλείψεις καλά καλά, ξάπλωσε από πάνω το, άφησέ τον να διεισδύσει μέσα σου και χρησιμοποίησε τα χέρια για να κινείσαι μπρος πίσω. Η εναλλακτική αυτή εκδοχή της γυναίκας από πάνω, θα σου χαρίσει πολλούς κλειτοριδικούς οργασμούς!

Μια γρανίτα παρακαλώ:

Ενώ κάνετε ξέγνοιαστοι ηλιοθεραπεία, αγόρασε μια γρανίτα ξυλάκι και άρχισε να την γλύφεις διατηρώντας την οπτική επαφή με εκείνον. Κάποια στιγμή, πέρνα τη γρανίτα από το στόμα μέχρι τη γραμμή του στήθους σου και κλείσε το ματάκι σου. Δεν θα περάσουν δευτερόλεπτα για να βρεθείτε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, που θα του κάνεις το καλύτερο στοματικό σε συνδυασμό με μια δεύτερη γρανίτα ξυλάκι!

(Ξε) κούραση στην αιώρα:

Διαθέτετε απομονωμένο εξοχικό; Τόσο το καλύτερο. Κρεμάστε γερά μια αιώρα στην πίσω αυλή του εξοχικού και επιδοθείτε σε ένα στα γρήγορα. Εκείνος ξαπλώνει στην αιώρα και εσύ έρχεσαι από πάνω του με τα πόδια και στις δύο πλευρές.

Ετοιμάζω ταξίδι... με αυτοκίνητο:

Ενώ ξεκινάτε για ένα ταξίδι με αυτοκίνητο, ψάχνετε να μείνετε κάπου το βράδυ. Δεν χρειάζεται να δώσετε τα χρήματά σας σε ένα φτηνό ξενοδοχείο. Προτιμήστε να κοιμηθείτε κάτω από τα αστέρια και φυσικά να επιδοθείτε σε καυτό σεξάκι μέσα σου αυτοκίνητο ή και δίπλα ή και πάνω στην οροφή (για τους πιο τολμηρούς).

Στριπτίζ με βρεγμένο μπλουζάκι:

Δοκίμασε να του κάνεις στριπτίζ σε μια καλοκαιρινή παραλλαγή. Φόρα ένα στενό λευκό μπλουζάκι, πάρε και ένα κουβαδάκι νερό και κάνε γκράντε εμφάνιση μπροστά του. Αφού ρίξεις όλο τον κουβά πάνω σου (στην αυλή κατά προτίμηση) ξεκίνα να βγάζεις τα βρεγμένα ρούχα σου ένα ένα. Και φυσικά πάρε στα χέρια σου ένα παγάκι, που θα κάνουν κύκλους στο γυμνό και βρεγμένο κορμάκι σου.

Μικρά καλοκαιρινά:

Χρησιμοποίησε το μπικίνι σου, για να του δέσεις τα χέρια στην άκρη του κρεβατιού παίζοντας το γνωστό παιχνίδι σεξοεξουσίας.

Μετά την ηλιοθεραπεία πρέπει να βάλετε κρέμα για μετά τον ήλιο. Προσπάθησε να αλείψεις την κρέμα κάνοντας του μασάζ, χωρίς την βοήθεια των χεριών σου. Χρησιμοποίησε μόνο το στήθος σου!

Έχεις δίπλωμα οδήγησης σκάφους; Χρησιμοποίησε τον για να νοικιάσετε μια βαρκούλα, να βγείτε στα ανοιχτά και να επιδοθείτε σε υδάτινο ανεπανάληπτο σεξ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου