Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Ο αναπλ. υπουργός Οικονομικών διαβεβαίωσε την Ελπίδα Τσουρή ότι θα εξαντλήση τα περιθώρια για θετική αντιμετώπιση του προβλήματος με τη φορολόγηση στον Κάμπο

Με πρωτοβουλία της βουλευτή Χίου, Ελπίδας Τσουρή, πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Οικονομικών, σύσκεψη, υπό τον αναπληρωτή υπουργό, Παντελή Οικονόμου, με τη συμμετοχή υπηρεσιακών παραγόντων, για το θέμα της φορολόγησης των εκτάσεων που βρίσκονται στον Κάμπο Χίου.

Η βουλευτής παρουσίασε...
πλήρη και τεκμηριωμένα στοιχεία (από ΔΟΥ, συμβολαιογράφους, πολίτες), από τα οποία προκύπτει η άδικη, σε πολλές περιπτώσεις, φορολογική μεταχείριση των ιδιοκτητών της περιοχής.

Στη συνέχεια, κατέθεσε πλήρες ιστορικό, περιγραφή του ισχύοντος καθεστώτος και πρόταση, η οποία, κατά την άποψή της είναι ρεαλιστική και προβλέπει κλιμακωτή φορολόγηση, για την οικοδομήσιμη έκταση και πλήρη απαλλαγή για τη γεωργική.

Οι συμμετέχοντες στη σύσκεψη αντιλήφθηκαν πλήρως το πρόβλημα και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών διαβεβαίωσε τη βουλευτή ότι θα εξαντληθούν τα περιθώρια για τη θετική αντιμετώπισή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου