Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

«Δεν τον σκοτώσαμε εμείς»

«Δεν τον σκοτώσαμε εμείς»Aρνούνται οι κατηγορούμενοι ότι δολοφόνησαν τον Μ. Ζουγανέλη

Την αγανάκτηση ακόμη και του πρόεδρου του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Σάμου προκάλεσε η άρνηση της 30χρονης πολωνής χορεύτριας και των δύο ομοεθνών της να παραδεχτούν ότι δολοφόνησαν τον 73χρονο επιχειρηματία Μίμη Ζουγανέλη, τον Οκτώβριο του 2010, στην πολυτελή του βίλα, στη Μύκονο.

Οι ερωτήσεις των δικαστών που έχουν...
στα χέρια τους όλες τις λεπτομέρειες για τον βασανιστικό θάνατο του επιχειρηματία αποκαλύπτουν ένα άνευ προηγούμενου άγριο έγκλημα, το οποίο οι κατηγορούμενοι αρνούνται ότι διέπραξαν.

Ατάραχη η κατηγορούμενη άκουγε τους δικαστές να τη ρωτούν πως άντεξε αυτό το μαρτύριο για να ακούσουν ένα στεγνό «δεν τον σκοτώσαμε εμείς».

Η 30χρονη χορεύτρια άφησε άφωνο το δικαστήριο αναφέροντας με ψυχρό τρόπο πως είναι βέβαιη πως δεν είναι υπεύθυνη εκείνη και ο εραστής της για το θάνατο του 73χρονου επιχειρηματία.

Παραδέχθηκε ότι τον βασάνισαν, ότι ήθελαν να αρπάξουν το 1.050.000 από το χρηματοκιβώτιο, είπε ψυχρά όμως ότι ζήτησε από τον εραστή της μετά τον άγριο βασανισμό να «πάρει» τον σφυγμό του άτυχου άνδρα και τότε όπως είπε διαπίστωσαν πως ήταν ακόμη ζωντανός.

Θέλησε να πείσει, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso ότι κάποιος άλλος, μετά από εκείνους μπήκε στο σπίτι και σκότωσε τον 73χρονο.

Επέμεινε μάλιστα, σχεδόν ξεχνώντας όλα όσα είχαν κάνει στον 73χρονο, πως υπήρχε και δεύτερο χρηματοκιβώτιο, πως κάποιος άλλος που είχε στόχο αυτό το χρηματοκιβώτιο μπήκε στη βίλα του επιχειρηματία μετά από αυτή και τον εραστή της και... τελείωσε το έργο τους.

Αντιμέτωποι με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συναυτουργία, βρίσκονται η 30χρονη Πολωνή χορεύτρια η οποία διατηρούσε τριετή σχέση με το θύμα και οι δύο ομοεθνείς συνεργοί της. Στην απέναντι πλευρά, της πολιτικής αγωγής, βρίσκονται οι συγγενείς του 73χρονου επιχειρηματία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου